Edifier Hecate GX05 Kosmosehall TWS Mänguri Kõrvaklapid

Edifier
Tootekood: GX05
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hall
Hind
69.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE GX05 TWS juhtmevabad kõrvaklapid (hall).

Edifier HECATE GX05 kõrvaklapid on ideaalne funktsionaalsuse ja futuristliku disaini kombinatsioon, et pakkuda unustamatut muusikaelamust! Need on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad selget, loomulikku ja rikkalikult detailset heli. Neil on sisseehitatud mikrofonid, mis koos ENC tehnoloogiaga võimaldavad vestelda isegi mürarikkas keskkonnas. Nende maksimaalne tööaeg ühe laadimisega ulatub 4,5 tunnini ning 2 erinevat ühendusmeetodit, Bluetooth 5.3 ja 2.4 GHz, võimaldavad sul vabalt kasutada erinevaid seadmeid.

Edifier/GX05-Grey/1

Helikvaliteet kõrgeimal tasemel

Kuula oma lemmiklaule ja naudi muusikamaailma! HECATE GX05 on varustatud 10mm dünaamiliste draiveritega ja kasutavad LHDAC koodekit, et tagada suurepärane helikvaliteet. Need on saanud ka Hi-Res Audio sertifikaadi kõrge helikvaliteedi eest. Nüüd kõlab su muusika nagu kuulaksid seda otse, ja iga heli on selge ja terav.

Edifier/GX05-Grey/5

Hoia ühendust teistega

Kõrvaklappidel on igas kõrvaklapid 2 sisseehitatud mikrofonid, et usaldusväärselt salvestada su hääl peaaegu igas olukorras. Need kasutavad ka ENC mürasummutustehnoloogiat, et tõhusalt kõrvaldada taustamüra, nii et saad vabalt telefoniga rääkida isegi mürarikkas kohas, teades, et su hääl on kõnelejale ideaalselt kuulda. Sa ei pea enam muretsema liiklusmüra, taustamüra või teiste inimeste vestluste pärast!

Edifier/GX05-Grey/3

Kuula muusikat kauem

Alates nüüd saad vabalt mängida mänge või kuulata oma lemmikpodcaste ja muusikat teel tööle või kolledžisse, muretsemata, et su kõrvaklapid tühjenevad kiiresti. Tänu võimsale akule pakuvad kõrvaklapid kuni 4 tundi, kui kasutad 2.4 GHz ühendust, või kuni 4.5 tundi Bluetoothiga. Soovid pikendada nende tööaega? Pole probleemi! Need tulevad ka laadimisümbrikuga, mis võimaldab sul muusikat mängida kuni 16 tundi. Need toetavad ka QC2.0 kiiret laadimist, nii et nende laadimine ei võta kaua aega.

Edifier/GX05-Grey/8

Värviline RGB taustvalgustus

Suurepärane helikvaliteet käib käsikäes silmapaistva disainiga. HECATE GX05 kõrvaklapid on varustatud värvilise RGB taustvalgustusega, mis täiustab nende modernset disaini. See võimaldab sul valida mitme erineva režiimi vahel, et saaksid hõlpsasti kohandada nende välimust oma eelistustele. Nüüd saad rõhutada oma stiili ja väljendada oma isikupära, samal ajal kui kuulad oma lemmikmuusikat!

Edifier/GX05-Grey/9

2 viisi juhtmevabaks ühendamiseks

Edifier HECATE GX05 annab sulle täieliku vabaduse valida, kuidas oma lemmikseadmest ühendust luua. Sa saad kasutada Bluetooth 5.3, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Võib-olla eelistad isegi suuremat stabiilsust ja viivitust? Mitte midagi lihtsamat - vali 2.4 GHz link, mis tagab ultra-madalate latentsus 15 ms! See on ideaalne lahendus mänguhuvilistele, kes vajavad mängimise ajal maksimaalset täpsust. USB-adapter on kaasas, mis lihtsustab ühendamist sinu arvuti, konsooli või VR-prillidega. Mis veel, saad ühendada kõrvaklapid samal ajal kahe seadmega, et tagada suurem kasutusmugavus.

Edifier/GX05-Grey/4

Ideaalne disaini ja funktsionaalsuse kombinatsioon

Ergonoomiline disain kohandub ideaalselt sinu kõrvade kujuga, ilma et tekitaks ebamugavat survet ja ebamugavust võrreldes traditsiooniliste üle-kõrvaklappidega. See teeb neist ideaalsed pikaks mängimise sessiooniks! Nende minimalistlik vorm, futuristlikud jooned ja metallikviimistlus annavad neile ainulaadse iseloomu, mis kindlasti rõõmustab paljusid ulmefilmi armastajaid.

Edifier/GX05-Grey/2

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskarpvahetatavad kummirihmad x3 (S/M/L)USB-C laadimiskaabelUSB-adapterUSB-C adapterkleebisedkasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelHECATE GX05
VärvHall
ÜhendusBluetooth, 2.4GHz
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Muundurid10 mm
Impedants32Ω
SPL95 dB
Frekvenresponse20Hz-40kHz
HelikoodekidSBC, LHDC 5.0
Tööaeg2.4GHz: umbes 4h Bluetooth: umbes 4.5h Laadimiskarbiga: kuni 16h
Sisend5V/200 mA (kõrvaklapid) 5V/1A (laadimiskarp)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIP54
Ühe kõrvaklapi kaal4,9 g
TaustvalgustusJah, RGB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
220 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.