Edifier | In-Ear Earbuds | W240TN | Bluetooth | White

Edifier
Tootekood: W240TNWHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Ühendused: Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
52.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier W240TN kõrvaklapid

Edifier W240TN TWS kõrvaklapid on varustatud kaheteistkümne draiveriga, et tagada kõrge kvaliteediga heli. Bluetooth 5.3 vastutab kiire ja stabiilse ühenduse eest ning aktiivne müra tühistamine aitab sul müra välja lülitada. Samuti saad kasutada Edifier Connect rakenduses saadaval olevaid funktsioone ja seadeid. Kõrvaklapid eristuvad ka IP55 veekindlusega ja pika tööajaga.

Veel parem helikvaliteet

Mida teeb kõrvaklapid nii hästi mängima? W240TN on varustatud kaheteistkümne dünaamilise koaksiaaldraiveriga, nii et saad nautida rikkalikku detaili ja täiuslikku harmooniat. 10-millimeetrine woofer ja 6-millimeetrine tweeter draiver pakuvad sügavat, võimsat bassi, kõrgeid helisid ja laiemat sagedusvastust. Paku huvitavamat muusikakogemust ja avasta oma lemmiklugude varjatud detailid!

Aktiivne müra tühistamine

Ütle hüvasti tüütu müra. Kõrvaklapid toetavad aktiivset müra tühistamist, nii et saad välja lülitada tarbetud helid ja kuulata muusikat või oma lemmikpodcasti katkestusteta. Eelistad kuulda, mis toimub sinu ümber? Vali Ambient Sound režiim ja kohanda seda Edifier Connect rakenduses. Nii ei jää sul midagi olulist kuulmata, olgu see siis teade rongijaamas või kolleegide räägitud info!

Bluetooth 5.3

Probleemid traadita ühenduse kvaliteediga on minevik. Edasiarenenud Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab kiire ja stabiilse edastuse, madalama energiatarbimise ja kõrge häirekindluse. Saadaval on ka spetsiaalne mängurežiim, mille latentsus on vaid umbes 80 ms. See on ideaalne valik mängijatele - video ja heli täiuslik sünkroonimine muudab vastaste võitmise lihtsaks!

Räägi telefoniga

Sa saad mugavalt rääkida telefoniga Edifier W240TN-ga - isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas. AI DNN müra tühistamise tehnoloogia kõrvaldab usaldusväärselt tarbetud helid, samas rõhutades sinu häält. Ükskõik, kas oled rahvarohkes bussis, linnas või supermarketis - ole kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind suurepäraselt, olenemata sellest, kus sa oled.

Pikk tööaeg

Ära muretse, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. W240TN suudab mängida muusikat kuni 7 tundi, kui müra vähendamine on sisse lülitatud, või kuni 8,5 tundi, kui see on välja lülitatud. Kaasasolev kott võimaldab sul seda aega pikendada vastavalt 21 tunnini või 25,5 tunnini. Nüüd saad vabalt kuulata oma lemmiklugusid tööl, kodus ja reisides! Veelgi enam, vajad vaid umbes 10 minutit laadimist, et mängida muusikat veel 2 tundi.

Kasutusmugavus

Komplektis leiad mitte ainult kõrvaklapid, vaid ka 4 paari kõrvatroppe erinevates suurustes (XS, S, M ja L). See võimaldab sul toote oma vajadustele optimaalselt kohandada ja nautida mugavat kasutamist. W240TN sobivad ideaalselt kõrva ja neid on mugav kasutada sisseehitatud nuppudega. Kõrvaklapid toetavad ka hääleassistenti ja eristuvad IP55 veekindlusega - kasuta neid oma treeningu ajal muretult. Need on ka varustatud modernse ja stiilse disainiga.

Rohkem võimalusi rakendusega

Tagage endale juurdepääs paljudele lisafunktsioonidele ja seadetele. Lihtsalt installige tasuta Edifier Connect rakendus ja paarige oma kõrvaklapid sellega! Näiteks saad kasutada EQ ja taimeri seadeid. Samuti on võimalik muuta režiimi või helisummutada oma hääl kõne režiimis. Sa saad kasutada ka oma nutitelefoni nuppude funktsioonide seadistamiseks. Ütle hüvasti vajadusele piirduda tehase seadistustega!

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskottAsendustropid (4 paari, XS, S, M, L)LaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelW240TN
VärvValge
DraiverDünaamiline 6mm + dünaamiline 10mm
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
UlatusKuni 10m
TööaegANC sisse: umbes 7h (kõrvaklapid) + 14h (kott); ANC välja: umbes 8.5h (kõrvaklapid) + 17h (kott);
Aku maht70mAh (kõrvaklapid), 500mAh (kott)
Laadimise liidesUSB-C
Sisend5V 200mA (kõrvaklapid), 5V 1A (kott)
LaadimisaegUmbes 1h (kõrvaklapid), umbes 1.5h (kott)
KoodekidSBC
Impedants24Ω
SPL92 ±3dB SPL (A)
Sagedusvastus20Hz-20kHz
Mikrofonide arv4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB ±1dB
VeekindlusIP55
Kaal51.2g
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusWireless; Bluetooth
MudelW240TN
VärvusValge
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
123 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.