Edifier PP205 Portable bluetooth speaker (black)

Edifier
Tootekood: PP205BLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
49.30 €

Edifier PP205 kaasaskantav Bluetooth kõlar (must).

Avasta uus helidimensioon Edifier PP205 Bluetooth kõlariga. See kompaktne seade on ideaalne kaaslane igaks juhuks, tänu oma kergele kaalule (ainult 1,2 kg) ja mugavale käepidemele. Sa saad selle kaasa võtta piknikule, karaokeõhtule sõpradega või äriesitlusele - kus iganes sa oled, PP205 toob helid, mis elavdavad iga koosoleku.

Suurepärane helikvaliteet

Edifier PP205 kõlar pakub erakordset helikvaliteeti. Selle 12W (RMS) väljundvõimsus, 1,2-tollise kõrge ja 4-tollise madalsagedusvõimendi kombinatsioon tagab, et iga noot kõlab uskumatult selgelt. Kahe suunaline aktiivne läbipääs tagab, et kõrged ja madalad helid on alati tasakaalus, olgu sa siis välistingimustes või siseruumides - PP205 töötab igas olukorras hästi.

Usaldusväärne igas olukorras

PP205 kõlar on varustatud kahe sisseehitatud liitiumaku, kummagi mahutavus on 2000mAh. Tänu neile pakub see kuni 8 tundi pidevat esitust. Kvaliteetne töötlus ja usaldusväärsed akud tagavad, et muusika ei peatu, kui sa seda kõige vähem ootad.

Kasutusmugavus

See kõlar garanteerib intuitiivse kasutamise. Lihtsalt loetav LED-indikaator näitab tööolekut, ning eraldi helitugevuse reguleerimine mikrofonile ja kõlarile võimaldab sul koheselt kohandada heli vastavalt oma isiklikele eelistustele. PP205 kasutamine on laste mäng, mis tähendab, et see teenib edukalt kasutajaid igas vanuses!

Rikkalik ühenduvus

Bluetooth versioon 5.0 tagab stabiilse ja kiire ühenduse, võimaldades sul voogedastada oma lemmikmeloodiaid suurepärases kvaliteedis. PP205 kõlariga saad kasutada ka erinevaid sisendeid nagu LINE IN, USB ja TF (microSD) kaart, andes sulle vabaduse valida oma muusikallikas.

Valmis karaoke jaoks

PP205 kõlar on loodud lõbu nimel. Ühilduvus juhtmega mikrofoniga, helisalvestamise võimalus ja salvestuste esitamine on omadused, mis rahuldavad igat amatöörlauljat ja veel rohkem.

Komplektis

Kõlar

USB-C laadimiskaabel

Kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelPP205
Tipuvõimsus24 W
Kokku RMS väljundvõimsus12 W
Frekvenresponse140 Hz - 14 kHz
Sisend5V = 2A
Kaalumbes 1,2 kg
Värvmust

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
51 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.