Edifier STAX S5 wireless headphones (black)

Edifier
Tootekood: S5SPACEBLACK
  • Värvus: Must
Hind
466.80 €
Kuumakse
13.62 € / kuumakse alates

Edifier STAX S5 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Avasta oma lemmiklaulud veelgi paremas kvaliteedis. Edifier STAX S5 planar juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud patenditud EqualMass™ membraaniga ja pakuvad premium kvaliteediga heli, mis on sertifitseeritud Hi-Res Audio ja Hi-Res Audio Wireless poolt. Need toetavad ka LDAC ja LHDC koodekeid ning pakuvad mitmeid ühendusvõimalusi - Bluetoothi või kaabli (USB või AUX) kaudu. Nende lisaväärtuseks on kuni 80 tunni tööaeg ja ergonoomiline disain.

Patenditud membraan - parem helikvaliteet

Edifier STAX S5 on kõrgekvaliteedilised magnetilised planar kõrvaklapid, mis kasutavad patenditud EqualMass™ membraani. Sellel on ühtlane kaalujagamine ja ühtlane jõud üle kogu pinna. Selle tulemusena saad nautida täiuslikult reprodutseeritud heli äärmiselt madala moonutusega. Sinu lemmiklaulud pole kunagi paremini kõlanud!

Heli, mis rõõmustab sind

Kõrvaklapid toetavad juhtivaid LDAC ja LHDC koodekeid ning pakuvad uusimat Qualcomm QCC5181 Bluetooth SoC platvormi ja Qualcomm Snapdragon Sound tehnoloogiat. Kõik see tõlgendub usaldusväärseks RF-ühenduseks ja madalamaks energiatarbimiseks. S5 toetab ka kaotusteta CD heli. Mis veelgi enam, aptX™, aptX™ adaptive, aptX™ Lossless, aptX™ HD koodekid pakuvad kõrge eraldusvõimega heli (kuni 24 bit / 96 kHz näidistamissagedus) ja äärmiselt madalat latentsust. Nii saad nautida selget, usaldusväärselt reprodutseeritud heli!

Mitmed ühendusvõimalused

Kuuled muusikat nii, nagu sulle meeldib. STAX S5 kõrvaklappe saab ühendada mitmel viisil - näiteks USB-C või AUX kaabli kaudu. Kas eelistad juhtmevabasid lahendusi? Vali Bluetooth 5.4 tehnoloogia, mis tagab kiire, stabiilse edastuse ja suurepärase helikvaliteedi. Selle abil saad edukalt ühendada kõrvaklapid kuni 2 seadmega samal ajal. Samuti on olemas spetsiaalne mängurežiim, mis on mõeldud mängijate jaoks.

Üksikasjalik helikvaliteet

Nauti suurepärast helikvaliteeti mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ajal. STAX S5 kõrvaklappidel on 2 sisseehitatud mikrofoni ja nad toetavad Qualcomm cVc™ tehnoloogiat, et dünaamiliselt vähendada ebavajalikku taustamüra ja rõhutada sinu häält. Kõik see võimaldab sul vabalt telefonikõnesid teha, olenemata sellest, kus sa oled.

Kuni 80 tunni tööaeg

Töö, kodu, reis - Edifier STAX S5-ga saad kuulata muusikat igal ajal muretult. Aku ei tühjene liiga kiiresti! Täiesti laetud kõrvaklapid töötavad kuni 80 tundi - sa ei pea neid liiga tihti laadima. Lisaks toetab STAX S5 kiiret laadimist - vaid 10 minutiga saad kuulata oma lemmikloendeid umbes 11 tundi. Toote 100%-ni laadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi.

Edifier ConneX rakendus

Saavuta oma kõrvaklappidest veelgi rohkem ja saa lisafunktsioone. Laadi lihtsalt alla Edifier ConneX rakendus ja ühenda oma seade sellega! Selle abil saad näiteks kohandada juhtimisvõimalusi ja muuta ekvalaiseriseadeid. Tõsta esile oma lemmikmuusikažanrite parimad palad ja naudi veelgi paremat kogemust.

Äärmiselt mugavad

Kas kuulate sageli muusikat pikka aega? Hoolitse oma mugavuse eest! STAX S5 kõrvaklapid on eristuvad hoolikalt läbi mõeldud ergonoomilise disainiga pikaajalise mugavuse tagamiseks. Lambanahast kaetud kõrvaklapid on meeldivad puudutusele ja ei pigista ning lisajahutusvõrk takistab higistamist. Komplekt sisaldab ka praktilist kandekotti, mis koos toote kokkuklapitava disainiga võimaldab mugavat ja muretut transportimist.

Komplektis

KõrvaklapidKülgmütsid jahutusvõrguga x2AUX 3.5 mm kaabelAdapter 3.5 mm kuni 6.35 mmUSB-C kaabelKõrvaklapidKandekottKõrvaklapi kott x2Kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelSTAX S5
VärvMust
Bluetoothi versioon5.4
ÜhenduvusBluetooth / 3.5mm AUX kaabel / USB-C kaabel
MuundurMagnetiline planar süsteem
Frekventspekter20 Hz - 40 kHz
HelikoodekidBC, aptX, aptX adaptive, aptX Lossless, Snapdragon sound, LDAC, LHDC
TööaegUmbes 80 h
LaadimisaegUmbes 2 h (umbes 10 min = 11 h)
Mikrofoni arv2
MängurežiimJah
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.