TWS Edifier W220T headphones (black)

Edifier
Tootekood: W220T
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
45.40 €

Edifier W220T TWS kõrvaklapid

Koge, kui hästi võivad kõlada sinu lemmiklood. Edifier W220T TWS kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega ja toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat, mis tagab kõrge kvaliteediga heli. Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ühenduse ning cVc mürasummutamine võimaldab sul vabalt telefoniga rääkida. Nautige kuni 24 tundi tööaega laadimiskohvris ja proovige Edifier Connect rakendust, et pääseda ligi paljudele ägedatele funktsioonidele.

Üks parimaid helikvaliteete

Ole üllatunud kõrge helikvaliteedi üle. Kõrvaklapid toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat ja aptX Adaptive koodekit, mis tagab selge, loomuliku heli ja uskumatult rikkaliku detailirohkuse. W220T on varustatud ka suurte 13mm vedelkristallkomposiitdraiveritega. See võimaldab neil pakkuda veelgi paremat resolutsiooni ja suurepärast harmooniat. Pane oma uued kõrvaklapid pähe, lülita sisse oma lemmikloend ja tunne end nagu kontserdil, kus iganes sa ka ei oleks!

Ütle hüvasti viivitustele

Unusta ühendusprobleemid. Parandatud Qualcomm QCC3056 kiip, LDS antennid ja Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagavad kiire, stabiilse edastuse ja madala energiatarbimise. Nii saad nautida tõhusat ja usaldusväärset kõrvaklappide jõudlust. Veelgi enam, kui mängid mänge, lülituvad W220T automaatselt madala latentsuse režiimi, kus nad pakuvad ultra-madalat latentsust 89ms. Ära lase oma vastasel üllatada ja võida järgmine duell!

Kasutusmugavus

Ära karda ebamugavust, kui kuulad oma lemmiklaule. Kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad. Need püsivad stabiilselt sinu kõrvades ega kuku välja. Need on ka IP54 veekindlad - saad neid kasutada vihmas või treeningu ajal muretult. W220T kasutamine on samuti äärmiselt lihtne - kerge näpistamine on kõik, mis on vajalik, et vahetada lugu või peatada esitamine, näiteks. Pole vaja iga kord telefoni järele ulatada!

Pikk tööaeg

Nüüd saad kuulata muusikat katkematult tööl, kodus või reisil - ei mingit muret, et aku tühjeneb liiga kiiresti! W220T tööaeg ulatub 6 tunnini ühe laadimisega ja kaasasolev kohver pakub veel 18 tundi. Koos annab see sulle kuni 24 tundi lemmikloendite kuulamist! Sa ei pea ootama määramatult, et kõrvaklapid oleksid laetud. Pane need kohvrisse 15 minutiks, et seejärel kuulata muusikat umbes 2 tundi!

Need sobivad hästi telefonikõnede jaoks

Kas sa räägid sageli telefoniga? W220T kõrvaklapid sobivad ka sulle suurepäraselt! Qualcomm aptX Voice tehnoloogia tagab suurepärase helikvaliteedi telefonikõnede ajal ning cVc mürasummutamine vastutab ebavajalike tausthelide tõhusaks kõrvaldamiseks. Nii saad rääkida isegi mürarikkates kohtades nagu buss või supermarket ilma probleemideta. Kõrvaklapid on varustatud ka kahe mikrofoniga.

Edifier Connect rakendus

Pääse juurde täiendavatele funktsioonidele ja seadistustele. Laadi lihtsalt alla Edifier Connect rakendus ja lisa oma kõrvaklapid sinna! Sellega saad näiteks lülitada mängurežiimi sisse või välja, reguleerida teavituste helitugevust, reguleerida puuteplaadi tundlikkust, seadistada taimerit ja kontrollida aku taset. EQ seadistused on samuti saadaval. Proovi Edifier Connect rakendust ja tee W220T kõrvaklapid veelgi paremateks oma vajaduste jaoks!

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskohverLaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudel W220T
VärvMust
DraiverDünaamiline 13mm
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
KoodekidQualcomm aptX Adaptive, Qualcomm aptX, SBC
UlatusKuni 10m
TööaegUmbes 6h (kõrvaklapid) + 18h (kohver)
Aku maht35mAh (kõrvaklapid), 350mAh (kohver)
LaadimisliidesUSB-C
LaadimisaegUmbes 1h (kõrvaklapid), umbes 1,5h (kohver)
Sisend5V 200mA (kõrvaklapid), 5V 1A (kohver)
Frekventsagedus20Hz-40kHz
SPL96±3dB SPL (A)
Impedants28Ω
Mikrofonide arv4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB ±1dB
VeekindlusIP54
Kaal42g
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.