TWS earphones Edifier X2 (white)

Edifier
Tootekood: X2WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
22.05 €

Edifier X2 TWS juhtmevabad kõrvaklapid

Kuula oma lemmiklaulu kõrgeima kvaliteediga, olenemata sellest, kus sa oled. Edifier X2 kõrvaklapid on varustatud 13mm draiveritega ja toetavad kaasaegset Bluetooth 5.1 ühenduvust, pakkudes kuni 7 tundi tööaega ühe laadimisega. Eriline mängurežiim tagab äärmiselt madala latentsuse ning mürasummutus võimaldab sul vabalt telefoniga rääkida. X2 on ka äärmiselt mugavad ja IP54 veekindlad.

Kuule iga detaili

Vaatamata oma kompaktsele suurusele, pakuvad kõrvaklapid fantastilist helikvaliteeti. Suured draiverid pakuvad täiuslikku harmooniat, suurepärast bassi ja selget kõrgeid helisid. Need võimaldavad sul nautida uskumatut detailide rikkust. Nüüd saad taasavastada muusika maagia ja kuulda oma lemmiklugude varasemaid tundmatuid detaile.

Asendamatu telefonikõnede ajal

Nüüd saad telefoniga mugavalt rääkida isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas. Kõrvaklapid pakuvad optimeeritud mürasummutust, mis filtreerib reaalajas välja tarbetu taustamüra, samal ajal kui tugevdab sinu häält. See annab sulle kindluse, et sinu kõneleja kuuleb sind peaaegu alati ideaalselt!

Kiire ja stabiilne juhtmevaba ühendus

Ükski ühendusprobleem ei ole enam probleem. Edasiarendatud Bluetooth 5.1 kiip tagab kiire ja stabiilse edastuse peaaegu igas olukorras. Lisaks ühendub iga kõrvaklapiga sinu valitud seadmega iseseisvalt, nii et saad neid kasutada erinevates konfiguratsioonides. Kasuta mõlemat korraga või ainult ühte!

Midagi mänguritele

Kas sulle meeldib mänge mängida? Tootja on sinu jaoks valmistanud midagi erilist! Kõrvaklapid X2 toetavad erilist mängurežiimi, mis tagab äärmiselt madala latentsuse. Täiuslik video ja heli sünkroonimine muudab vastaste kuulmise ja paiknemise lihtsaks, sa ei saa üllatatud ja saavutad järgmise võidu!

Palju tunde esitust

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid, muretsemata aku kestvuse pärast. Täielikult laetud Edifier X2 kõrvaklapid suudavad töötada kuni 7 tundi. Veelgi enam, saad seda aega pikendada umbes 28 tunni võrra kaasasoleva laadimiskarbi abil. Nii saad muusikat kuulata terve päeva.

Puutejuhtimine

Ütle hüvasti vajadusele oma nutitelefoni järele ulatuda, kui soovid kasutada valitud kõrvaklappide funktsioone. X2-l on sisseehitatud puuteplaadid, mis võimaldavad sul kiiresti ja mugavalt juhtida esitust, vastata telefonile, lõpetada kõne ja vahetada lugusid. Sa saad neid kasutada ka häälassistentide aktiveerimiseks!

Teie vajadustele kohandatud

Kõrvaklapid on uskumatult kerged. Igaühe kaal on vaid umbes 3.4g. Tänu oma ergonoomilisele disainile on need äärmiselt mugavad. Need sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ega kuku välja. Sa saad neid kasutada ka treeningu ajal või vihma käes muretsemata. X2 on IP54 reitinguga, mis tähendab, et nad on veekindlad ja tolmukindlad.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelX2
VärvValge
Bluetooth versioon5.1
Bluetooth profiilidHFP, A2DP, AVRCP
UlatusKuni 10m
Frekventsagedus20Hz-20kHz
SPL94±3dBSPL(A)
EsitusaegUmbes 7h (kõrvaklapid) + 21h (karp)
Aku maht37mAh (kõrvaklapid), 350mAh (karp)
LaadimisportUSB-C
SisendDC 5V 200mA (kõrvaklapid), DC 5V 1A (karp)
HelikoodikudSBC
DraiverDünaamiline 13mm
Impedants32Ω
Mikrofonid2 (1 igas kõrvaklapis)
Mikrofonitundlikkus-38±1dB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
601 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.