TWS earphones Edifier HECATE GT4 (black)

Edifier
Tootekood: GT4BLACK
  • Värvus: Hõbe

Edifier GT4 TWS mängurežiimi kõrvaklapid

Sukeldu mängu ja saavutage veel üks suurepärane võit. TWS Edifier GT4 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud tipptasemel PixART PAU190X kiibiga ja toetavad Bluetooth 5.2 kiireks ühenduseks, madala latentsusega umbes 45 ms ja pika aku tööajaga kuni 7 tundi ühe laadimisega. H+ heliefekt võimaldab teil nautida unistuste immersiooni ning sisseehitatud puutetundlikud paneelid võimaldavad teil kõrvaklappe mugavalt kasutada.

Bluetooth 5.2

Ütle hüvasti viivitustele ja muudele ühendusprobleemidele. Bluetooth 5.2 ja arenenud PAU190X kiip tagavad kiire ja stabiilse signaali edastamise. Need pakuvad ka vastupidavust häiretele. Veelgi enam, ultra-madal latentsus umbes 45 ms võimaldab teil nautida täiuslikku sünkroonimist video ja heli vahel. See teeb GT4-st ideaalse dünaamiliseks mängimiseks! Veelgi enam, iga kõrvaklapiga on võimalik sõltumatu ühendus, nii et saate neid vabalt kasutada nii samal ajal, ainult vasakut või ainult paremat.

Teie unistuste immersioon

Saage eeliseid oma järgmises mängus ja nautige kõrget immersioonitaset. Kõrvaklapid on varustatud H+ heliefektiga, mis rõhutab sammude ja laskehelide heli, teiste hulgas. Nii saate hõlpsasti oma vastaseid lokaliseerida ja mitte üllatuda! Veelgi enam, GT4 on varustatud dünaamiliste 10 mm draiveritega koos komposiitdiafragmadega, mis tagab laienenud helivälja, loomuliku, selge heli ja erakordse detailirikkuse.

2 esituse režiimi

Kohandage oma kõrvaklappide jõudlust vastavalt olukorrale. GT4 võimaldab teil valida kahe esituse režiimi vahel. Kui kavatsete mängida oma valitud mängu ja soovite madalat latentsust, valige mängurežiim, mis pakub muu hulgas immersiivset H+ efekti. Muusikarežiim, vastupidi, pakub dünaamilisemat helivälja, täiustatud HiFi jõudlust ja täiuslikku harmooniat. Ideaalne muusika kuulamiseks!

Kuni 7 tunni tööaeg

Ärge muretsege, et kõrvaklapid saavad liiga kiiresti tühjaks ja rikuvad teie mängu. Tänu sisseehitatud laaditavatele akudele, mille maht on 40mAh ja arenenud PAU190X kiibile, saavad täielikult laetud GT4 töötada kuni 7 tundi. Veelgi enam, kaasasolev laadimiskarp võib seda aega pikendada umbes 28 tunni võrra. Kõrvaklappide laadimine ei võta kaua aega - umbes 1,5 tundi on piisav.

Puutepaneelid

Kogege, kui lihtne ja mugav võib olla kõrvaklappide kasutamine. Te ei pea iga kord oma telefoni järele ulatuma - Edifier GT4-ga on kõik, mida vajate, alati käeulatuses! Kõrvaklapid on varustatud kasutajasõbralike puuteplaatidega, mis võimaldavad teil hallata sissetulevaid kõnesid, peatada / jätkata esitust, valida režiimi ja vahetada lugusid, teiste hulgas.

Imeline disain

Mängige oma lemmikmänge ja kuulake oma muusikat nii kaua, kui soovite - GT4-ga pole ebamugavust ega väsimust. Kõrvaklapid istuvad tihedalt teie kõrvades ja on äärmiselt kerged, kaaludes vaid 4,3 g igaühe kohta. Veelgi enam, ergonoomiline disain muudab need äärmiselt mugavaks. Need eristuvad ka originaalse, modernse disainiga. Futuristlik disain ja dünaamiline RGB taustvalgus annavad neile ainulaadse mängulise iseloomu.

Need suudavad taluda raskes tingimustes

Edifier GT4 kõrvaklapid saavad teid saata peaaegu kõigis tingimustes. Need on veekindlad ja tolmukindlad IP55 standardile, nii et saate neid kaasa võtta treeningule, jalutuskäigule või jalgrattasõidule. Need ei karda vihma, juhuslikku pritsimist, higi ega tolmu. Kas lahkute kodust ja näete, et hakkab sadama? Või kavatsete teha intensiivse harjutuste seeria? Ärge loobuge oma lemmiklugude kuulamisest!

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpKõrvaklapikummidLaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelGT4
VärvMust
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 10m
HelikoodikudSBC
DraiverΦ10mm dünaamiline draiver
Impedants32Ω
EsitusaegKuni 7h (kõrvaklapid) + 21h (laadimiskarp)
Kõrvaklappide aku maht40mAh
Laadimiskarbi aku maht400mAh
Frekventsagedus20Hz-20kHz
Tundlikkus100dB
LaadimisaegUmbes 1,5h
LaadimisportUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.