Earphones TWS Edifier HECATE GX07, ANC (grey)

Edifier
Tootekood: GX07
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
71.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier TWS HECATE GX07 kõrvaklapid

Viige oma mängimine täiesti uuele tasemele Edifier GX07 mänguklappidega. Need pakuvad 2 töörežiimi ja hübriidset ANC mürasummutust. Veelgi enam, need toovad välja kristallselge heli ja töötavad tõhusalt kuni 26 tundi.

Kristallselge heli

Kõrvaklapid kasutavad 8 mm draivereid ja toetavad HD helikoodekeid (AAC, LHDC). Veelgi enam, neil on suurepärane akustiline konfiguratsioon ja laiendatud heliväli. Kõik see aitab kaasa kvaliteetsele, detailirikkale helile. Muusikarežiim viib teie muusikaelamuse täiesti uuele tasemele!

Eriti mängijatele

Kogege tõelist immersiooni Edifier GX07-ga! See kasutab erilist efekti, et võimendada sammude ja laskehelide heli, andes teile eelise vastaste ees! Kõrvaklappidel on ka väga madal latentsus (60 ms), tagades täiusliku sünkroonimise video ja heli vahel. Aktiveerige mängurežiim, et saada parim mängukogemus!

Edasiarenenud mürasummutus

Kõrvaklapid on varustatud 6 mikrofoniga (3 igaühel) hübriidse ANC mürasummutustehnoloogia toetamiseks. Need suudavad vähendada ümbritsevat müra kuni -38 dB. Samuti saate vahetatavaid kummiribasid 3 suuruses tõelise mugavuse jaoks. Samuti on olemas Ambient Sound režiim, mis võimaldab teil kuulda kõike, mis teie ümber toimub - isegi muusikat kuuldes või mänge mängides.

Efektiivne suhtlemine

Online-mängudes täpse ja kohese suhtlemise väärtust ei saa üle hinnata. Havit rahuldab mängijate vajadused kaasaegsete lahendustega. Igal kõrvaklapil on 3 sisseehitatud mikrofon, mis tõhusalt kogub teie häält ja edastab selle teie vestluspartneritele. Veelgi enam, mürasummutamine tagab, et saate rääkida müra ja rahvarohketes kohtades.

Tõhus toiteallikas

Seadmed saavad energiat võimsatest akudest, mis pakuvad kuni 5 tundi aku kasutusaega (kuni 6,5 tundi ANC välja lülitatuna). Laadimisümbris pikendab seda aega vastavalt 20 ja 26 tunnini. Täidetav toiteallikas toetab kiire laadimise tehnoloogiat. See tähendab, et 15 minutiks laadides salvestavad nad energiat veel 2 tunni kasutamiseks.

Rohkem kontrolli rakenduse kaudu

Soovite rohkem kontrolli oma seadmete toimimise üle? Laadige alla tasuta Edifier Connect rakendus Google Play'ist või App Store'ist! Rakenduse kaudu saate nimetada oma seadmeid, muuta seadeid ja valida töörežiimi. Rakenduse kaudu saate ka aktiveerida In-ear Detection ja kohandada oma kõrvaklappide automaatse väljalülitamise aega.

Funktsionaalne, modernne disain

GX07 on kujundatud ultra-modernse stiiliga. Futuristlik, originaalne disain koos RGB taustvalgustusega annab neile ainulaadse, mängulise iseloomu. Ümbris kasutab induktiivseid Hall-andureid, mis muudab avamise väga lihtsaks ja mugavaks. Samuti on võimalik kõrvaklappe juhtida puutetundlike paneelide kaudu. Panustage kvaliteedi ja funktsionaalsuse kombinatsioonile erakordse disainiga! Valige Edifier GX07!

Komplekt sisaldab

Spetsifikatsioonid

KõrvaklapidLaadimisümbris3 x vahetatavad kummiribad (suurus S, M ja L)LaadimiskaabelKateKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudel GX07
VärvHall
Tööaeg (mürasummutamine sisse)Kuni 5 h (kõrvaklapid) + 15 h (ümbris)
Tööaeg (mürasummutamine välja)Kuni 6,5 h (kõrvaklapid) + 19,5 h (ümbris)
Sisend5 V 200 mA (kõrvaklapid), 5 V 1 A (ümbris)
Draiverid8 mm
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, AVRCP
VahemikKuni 10 m
VeekindelIP54
HelikoodekidSBC, AAC, LHDC
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
SPL94 ±3 dBspL(A)
LaadimisportUSB-C
Laadimisaeg Umbes 1 tund (kõrvaklapid), umbes 1 tund (ümbris)
Impedants 24Ω
Mikrofonid6 (3 igaühel)
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
383 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.