TWS Edifier NeoBuds Pro Headphones, ANC (black)

Edifier
Tootekood: NEOBUDSPROBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
77.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier NeoBuds Pro juhtmevabad kõrvaklapid

Tutvuge Edifier NeoBuds Pro'ga, esimeste TWS juhtmevabade kõrvaklappidega, mis on Hi-res sertifitseeritud. Nautige ülimat helikvaliteeti ja usaldusväärset Bluetooth 5.0 ühendust ultra madala latentsusega. Mugavalt rääkige telefoniga kuni 3 mikrofoni ja mürasummutustehnoloogia abil. Kuulake muusikat kuni 6 tundi ühe laadimisega. Kõrvaklapid on ka uskumatult mugavad ning nende antibakteriaalsed otsikud kaitsevad teie kõrvu mikroobide eest.

Uus tasand muusikakogemuses

Võtke vastu kutse tõeliseks muusikapeoks. NeoBuds Pro on esimesed TWS kõrvaklapid, mis on Hi-Res sertifitseeritud, et pakkuda teile unustamatut muusikakogemust. Kõrvaklapid pakuvad ainulaadset kaasahaaravat kogemust ja garanteerivad ideaalselt taastatud, rikkalikult detailse Hi-Fi tasemel heli. Kogege, kui hästi võivad teie lemmiklood kõlada!

Kaasaegsed lahendused ülimaks helikvaliteediks

Kõrvaklapid on varustatud dünaamilise komposiitdiafragma draiveri ja tasakaalustatud Knowles draiveriga. See ainulaadne kombinatsioon tagab kristallselge heli kõrgeimal kvaliteedil. Rõhutatud bass ja terav kõrge helikvaliteet võimaldavad teil nautida ideaalselt tasakaalustatud heli. NeoBuds Pro toetab ka LHDC helikoodekit 900kbps. Lülitage sisse oma lemmikloend ja laske end muusika maagiasse viia!

Tõhus mürasummutus

Vabanege tüütust mürast ja keskenduge kristallselgele helile. Hübriid ANC tehnoloogia vähendab ümbritsevat müra kuni -42dB. Mürasummutuse algoritmide ja kuni 3 sisseehitatud mikrofoni abil saate telefoniga rääkida igal pool - isegi bussis või supermarketis. Kõrvaklapid filtreerivad ka tuule puhangud ja suurendavad inimhääle helitugevust.

Ärge jätke midagi olulist vahele

Kas soovite muusikat kuulata, kaotamata samal ajal kontakti ümbritseva maailmaga? Pole probleemi! Lihtsalt valige ümbritseva müra jälgimise funktsioon, mille taset saab igal ajal reguleerida Edifier Connect rakenduse kaudu. Nüüd ei jää te kunagi ilma olulisest teadaandest rongijaamas või lennujaamas. Kuulete ka oma kolleegide küsimusi ideaalselt.

Head mikroobide vastu

NeoBuds Pro'l on spetsiaalselt kujundatud kõrvaklapid, mille antibakteriaalne reiting on kuni 99,8%. See takistab tõhusalt mikroobide kasvu teie kõrvades. Ergonomiline disain muudab kõrvaklapid äärmiselt mugavaks - saate muusikat kuulata tundide viisi, muretsemata väsimuse pärast.

Üllatus mänguhuvilistele

Nautige dünaamilist mängukogemust. NeoBuds Pro pakuvad mängurežiimi, mis on spetsiaalselt loodud mängijatele, mis tagab ultra madala latentsuse vaid 80ms. Pildi ja helikvaliteedi täiuslik sünkroniseerimine tagab, et te ei jää vastaste rünnakute eest üllatuseks. Kuulete neid kohe ja suudate neid täpselt lokaliseerida, et ennustada nende samme ja saavutada veel üks uskumatu võit.

Kiire laadimine - pikk tööaeg

N nii laadimiskarp kui ka kõrvaklapid toetavad kiiret laadimist - vaid 10 minutit, et hoida neid teenimas teid veel ühe tunni. Kui NC režiim on sisse lülitatud, ulatub NeoBuds Pro tööaeg 5 tunnini, ja kui see on välja lülitatud, siis kuni 6 tunnini. Laadimiskarbi abil saate seda pikendada vastavalt 15 või 18 tunni võrra. Kokku saate oma lemmiklugusid kuulata kuni 24 tundi ühe laadimisega!

Viige oma lemmiklood igale poole

Edifieriga saavad teie lemmiklood teiega peaaegu igale poole kaasa tulla. NeoBuds Pro on IP54 reitinguga, mis tähendab, et nad on veekindlad ja tolmukindlad. Pole vaja muretseda vihmapiiskade, higi või tolmu pärast. Saate neid hõlpsasti kaasa võtta treeningule, jalgrattamatkale või kevadisele jalutuskäigule. Mis veelgi parem, kõrvaklapid sobivad teie kõrvadesse ideaalselt ja ei kuku välja, isegi kui teete nõudlikke harjutusi või lihtsalt liigute palju.

Mõned puudutused

Kas soovite oma muusikat peatada, kuid teie nutitelefon ei ole käeulatuses? See ei ole enam probleem! NeoBuds Pro on varustatud puutetundlike paneelidega, mis muudavad nende kasutamise palju lihtsamaks ja pakuvad mugavat juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Nüüd, vaid mõne puudutusega, saate näiteks telefoni vastu võtta, muusika peatada või jätkata, lugu vahetada või mängurežiimi sisse lülitada.

Originaalne disain

Kõrvaklapid ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka uskumatult stiilsed. Spordiautodest inspireeritud NeoBuds Pro köidavad tähelepanu oma originaalse, modernse disainiga. Korpuse külge paigaldatud LED-valgustusriba tõmbab pilku ja annab seadmele ainulaadse iseloomu.

Saage rakenduse kaudu lisavõimalusi

Kas soovite rohkem? Installige Edifier Connect rakendus ja hankige juurdepääs täiendavatele kasulikele funktsioonidele. Näiteks saate reguleerida kõrvaklappide tundlikkust, kasutada ekvalaiserit ja isegi jagada seadeid. Leiate ka 3 EQ režiimi - Dynaamiline, Puhtas ja Kohandatud. Samuti saate helisid isikupärastada, et saavutada ainulaadne muusikakogemus.

Pakendis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvapadjad (7 paari)KandekottLaadimiskaabelKasutusjuhendKiire algusjuhend
BrändEdifier
mudelNeoBuds Pro
Bluetooth versioon5.0
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
HelikoodekidLHDC, SBC
UlatusKuni 10m
TööaegANC režiim sisse: kuni 5h (kõrvaklapid) + 15h (laadimiskarp); ANC režiim välja: kuni 6h (kõrvaklapid) + 18h (laadimiskarp);
LaadimisaegUmbes 1h (kõrvaklapid) + 1h (laadimiskarp)
Sisend5V-200mA (kõrvaklapid), 5V-1A (laadimiskarp)
Frekventsagedus20Hz-40kHz
SPL92±3dBSPL(A)
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1141 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.