Wired earphones Edifier P180 Plus (white)

Edifier
Tootekood: P180PLUSWHITE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
9.35 €

Edifier P180 Plus kõrvaklapid

Kogege oma lemmiklugusid tipptasemel kvaliteedis, kus iganes te olete. Edifier P180 Plus kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete 14,2 mm draiveritega, mis pakuvad kristallselget ja loomulikku heli. Integreeritud omnidirektsionaalne mikrofon võimaldab mugavaid telefonikõnesid ning integreeritud juhtpaneel muudab toote kasutamise lihtsaks. Kõrvaklapid on uskumatult kerged ja mugavad, kuid samas vastupidavad.

Avastage heli maagia uuesti

Kogege, kui suurepäraselt võivad kõlada teie lemmiklaulud. P180 Plus kõrvaklapid on varustatud 14,2 mm magnetiliste NdFeB draiveritega, mis koos arenenud dekodeerimise ja mitmekihilise heliga loovad unustamatu muusikaelamuse. Kuulake sügavat bassi ja selget kõrget heli, nautige rikkalikku detaile ja avastage muusika maagia uuesti!

Mugav telefonikõne

Nüüd saate mugavalt telefoniga rääkida isegi mürarikkas keskkonnas. Edifier P180 Plus kõrvaklapid on varustatud tipptasemel kõrge tundlikkusega omnidirektsionaalse mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt. Ükski ebavajalik müra ei sega teid enam! Ostlemine kaubanduskeskuses ja keegi helistab teile? Soovite rääkida telefoniga rahvarohkes bussis? Pole probleemi! Edifieriga võite olla kindel, et teie kõneleja kuuleb teid ideaalselt.

Ergonoomiline disain

Kogege muusikat nii kaua, kui soovite, ja ärge muretsege väsimise pärast. P180 Plus kõrvaklapid on loodud sobima enamikesse kõrva kanalitesse. Tänu oma ergonoomilisele disainile on need äärmiselt mugavad ja sobivad tihedalt teie kõrvadesse, ilma et tunneksite survet või kukuksid välja. Need paistavad silma ka üllatavalt kerge kaalu poolest. Mis veel, kõrvaklappide kaabli pikkus on 1,2 m, mis annab teile vabaduse, millest olete unistanud.

Integreeritud juhtimine

Mis teeb kõrvaklappide kasutamise nii lihtsaks ja mugavaks? P180 Plus on varustatud integreeritud juhtimisega, millel on 3 nuppu. 2 neist võimaldavad reguleerida helitugevust. Soovite rohkem? Lihtsalt puudutage keskset paneeli mitu korda, et näiteks peatada või jätkata taasesitust, vastata telefonikõnele, lõpetada kõne, vahetada laule või aktiveerida häälassistent. Veenduge ise, kui mugav see on!

Muljetavaldavalt vastupidavad

Edifier P180 Plus kõrvaklapid teenivad teid suurepäraselt kaua aega. Need on valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, mis tagavad neile uskumatult pikaealisuse. Nende kaabel on äärmiselt paindlik ja vastupidav venimisele, rebimisele või muudele kahjustustele. See ei takerdu ka liialt. Kõik see võimaldab teil nautida oma lemmiklugusid, muretsemata, et kõrvaklapid lõpetavad liiga kiiresti töötamise.

Karbis

KõrvaklapidKasutusjuhend
BrändEdifier
ModelP180 Plus
Frekvenstase20Hz-20kHz
Tundlikkus97dB
Impedants32Ω
Kaabli pikkus1.2m
Ühendus3.5mm pistik
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
886 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.