Edifier WH700NB Wireless Headphones, ANC (Navy Blue)

Edifier
Tootekood: WH700NBNAVY
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
41.95 €

Juhtmevabad kõrvaklapid Edifier WH700NB, ANC (Tumesinine)

WH700NB on juhtmevabad kõrvaklapid, mis on varustatud aktiivse müratõrje (ANC) funktsiooniga, mis tähendab, et neil on aktiivne mürasummutuse funktsioon. Tänu sellele omadusele summutatakse välised helid tõhusalt, võimaldades sul nautida muusikat või pidada selgeid vestlusi katkestusteta. Sisseehitatud Bluetooth 5.3 moodul tagab stabiilse ja kiire ühenduse kahe seadmega samaaegselt, võimaldades sujuvat vahetamist nende vahel. 40 mm dünaamilised kõlarid pakuvad fantastilist helikvaliteeti kuni 68 tundi ilma ANC-ta või 45 tundi ANC sisse lülitatuna. Ainult 10 minutit laadimist annab sulle lisaks 8 tundi mängimise aega! Sügava närvivõrgu (DNN) tehnoloogiaga mikrofon tagab, et su hääl jääb selgeks isegi mürarikkas keskkonnas. Mängurežiimis on kõrvaklappide viivitus vaid 0,08 sekundit, tagades helide ja pildi täiusliku sünkroonimise. Lisaks võimaldab keskkonnarežiim sul muusikat kuulata, olles samal ajal teadlik oma ümbrusest, näiteks oodates rongijaamas või lennujaamas. Kõlab hästi, eks? Edifier Connect rakendus suurendab veelgi sinu võimalusi!

Edifier/WH700NB-Navy/4

Ükskõik kui pikk aku eluiga

WH700NB kõrvaklappide sisseehitatud akud pakuvad kuni 68 tundi muusika mängimist ilma ANC-ta ja kuni 45 tundi ANC sisse lülitatuna - peaaegu kaks täispäeva! Kas su aku on peaaegu tühi ja sa oled alles poolel teel filmi vaatamises? Laadi kõrvaklappe vaid 10 minutit ja saad lisaks 8 tundi, mis võimaldab sul vaadata veel kuni 4 filmi!

Edifier/WH700NB-Navy/9

ANC, aktiivne müratõrje

Kas sul on halb päev ja tahad muusikat kuulata, et tuju tõsta, kuid ümbritsev müra teeb asjad hullemaks? Aktiveeri ANC funktsioon, mis kõrvaldab kogu taustamüra ja võimaldab sul lõõgastuda ning muusikasse süveneda.

Edifier/WH700NB-Navy/1

DNN, sügav närvivõrk

See funktsioon tagab sujuvad vestlused WH700NB kõrvaklappide kasutamisel. See täpne tehnoloogia salvestab su häält isegi mürarikkas keskkonnas, muutes selle selgelt kuuldavaks su kõnekaaslastele. Pidev kordamine võib olla tüütav, kuid DNN-i abil on see minevik!

Edifier/WH700NB-Navy/2

Juhtmevaba ühendus

Edifier WH700NB juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud Bluetooth 5.3 mooduliga, mis võimaldab sul juhtmevabalt ühendada seadmeid, nagu nutitelefonid, sülearvutid või arvutid. Mis veelgi parem, sa ei ole piiratud ainult ühe seadmega - saad ühendada kaks seadet samaaegselt ja vahetada nende vahel vaevata! Kõrvaklappidel on ka 4 nuppu esituse juhtimiseks, saadaval olekute, helitugevuse ja muu jaoks. Pole vaja oma telefoni järele ulatada; see võib olla kuni 10 meetri kaugusel ja muusika mängib ikka!

Edifier/WH700NB-Navy/11

Vali endale sobiv režiim

Kas oled pühendunud mängur, kes hindab sujuvat sünkroonimist heli ja video vahel? Mängurežiim muudab võitmise lihtsamaks kui kunagi varem, viivitusega vaid 0,08 sekundit! Kui mängimine ei ole sinu teema ja eelistad sporti või reisimist, on keskkonnarežiim ideaalne valik, kui soovid muusikat kuulata, olles samal ajal ühenduses oma ümbrusega.

Edifier/WH700NB-Navy/13

Kerge ja kompaktne

Edifier WH700NB juhtmevabad kõrvaklapid on kerged, kaaluvad vaid 271g ja neil on kokkuklapitav disain, mis teeb neist ideaalsed reisideks üle maailma, samuti tööks või kooliks. Need mahuvad kergesti seljakotti, olles sinuga erilistel hetkedel ja muutes igapäevaelu nauditavamaks.

Edifier/WH700NB-Navy/5

Paranda oma kogemust rakendusega

Edifier Connect rakendusega saad laiendada oma kõrvaklappide võimalusi, pääsedes juurde ekvalaiser (EQ) seadetele, lõõgastavatele helivalikutele, nuppude kohandamisele ja muule! Uuri, mida veel saad saavutada Edifier Connect rakendusega!

Edifier/WH700NB-Navy/3

Komplektis

KõrvaklapidUSB-C kaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelWH700NB
VärvTumesinine
KokkuklapitavJah
NupudJah, 4
ÜhendusUSB-C
BluetoothV5.3
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP
Ulatus10m
Aku maht500mAh / 3.7V
DNNJah
ANCJah
Aku eluiga ilma ANC-ta68 tundi
Aku eluiga ANC-ga45 tundi
Laadimisaeg2 tundi
MikrofonJah
Mikrofoni tundlikkus-32dB±3dB
Kaal271g
Heli kodeerimineSBC
Impedants32Ω
Frekvenstase20Hz-20KHz
Kõlar40mm dünaamiline
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
356 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.