Foneng BL50 Bluetooth 5.0 On-Ear Wireless Headphones (Black)

Foneng
Tootekood: BL50BLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
20.80 €

Foneng BL50 Bluetooth kõrvaklapid (must)

Avasta oma lemmikmeloodiad uue ja parema kvaliteediga. Foneng BL50 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste kõlaritega ja toetavad Bluetooth 5.0, et pakkuda kristallselget heli ja usaldusväärset edastust. Need eristuvad ka kuni 12 tunni tööajaga ning läbimõeldud, modernse disainiga.

Foneng/BL50-Black/7

Suurepärane helikvaliteet

Koge, kui hästi võivad kõlada sinu lemmiklood. 40-millimeetriste kõlaritega pakuvad BL50 kõrvaklapid fantastilist helikvaliteeti ja selget, loomulikku heli. Need pakuvad ka teravaid kõrgusi, kõrvadele meeldivaid keskhelisid ja sügavat, tugevdatud bassi. See efekt rõõmustab paljusid muusikasõpru!

Foneng/BL50-Black/5

Pikk tööaeg

Kuula mugavalt muusikat kodus, tööl või bussis. Ära muretse, et kõrvaklapid tühjaks saavad liiga kiiresti! BL50 pakub pikka tööaega - kuni 12 tundi muusika kuulamisel ja kuni 10 tundi telefonikõnede tegemisel. Veelgi enam, selle laadimiseks kulub vaid umbes 2-3 tundi.

Foneng/BL50-Black/3

Usaldusväärsed ühendused

Unusta viivitused, häired või katkestused. Kõrvaklapid toetavad usaldusväärset Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, seega suudavad nad pakkuda kiiret ja stabiilset juhtmevaba ühendust kuni 10 m ulatuses. Unusta edastusprobleemid - muusika kuulamine muutub Fonengiga veelgi nauditavamaks!

Foneng/BL50-Black/8

Mugavad, vastupidavad, stiilsed

Nauti kasutusmugavust. BL50 kõrvaklapid on väga kerged ja mugavad. Need on varustatud meeldivate kõrvaklappidega, mis sobivad tihedalt kõrvadele ilma neid pigistamata. Ära karda valu või väsimust! Lisaks võimaldab reguleeritav peapael seadme veelgi paremini sinu vajadustele kohandada. Samal ajal näevad kõrvaklapid äärmiselt modernsed ja stiilsed välja.

Foneng/BL50-Black/1

BrändFoneng
mudelBL50
VärvMust
Bluetooth5.0
UlatusKuni 10m
Driver40 mm
Ringluse mudelJL6925D
RF võimsusCLASS2 4 dBm
Muusika esitamise aegUmbes 12 h
Rääkimise aegUmbes 10 h
LaadimisportMicro USB
LaadimisaegUmbes 2-3 h

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.