Logitech

Logitech PRO X juhtmevaba LIGHTSPEED mänguriklapid 20h akuga

Tootekood:
981-000907
  • Ühendused: Wireless via USB
  • Stiil: Full-size
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
Hind
173.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

LOODUD PROFESIDEGA. LOODUD VÕITMA.

Hankige võiduks vajalik professionaalne ühenduvus ja täpne heli – seda kõike koos juhtmevaba LIGHTSPEEDi vabaduse ja mobiilsusega.

KERGE juhtmevaba TEHNOLOOGIA

Logitech G poolt eksklusiivselt välja töötatud juhtmevaba tehnoloogia LIGHTSPEED võimaldab teil mängida juhtmevabalt, ilma latentsust, ühenduvust või aku kasutusaega ohverdamata. Mängige täieliku vabadusega üle 20 tunni kestva aku ja kuni 15 m tööraadiusega usaldusväärse 2,4 GHz sagedusega.3 Aku tööiga võib kasutaja ja arvuti töötingimustest olenevalt erineda. Aku tööiga kuni 20 tundi, kui peakomplekti helitugevus on seatud 50%.

TÄIENDATUD SININE VO!CE MIKROFONITEHNOLOOGIA

BLUE VO!CE mikrofonitehnoloogia võimaldab valida reaalajas häälfiltri. Vähendage müra, lisage tihendust ja deesseerimist ning muutke oma hääl rikkalikumaks, selgemaks ja professionaalsemaks. Saate kohandatavat stuudiokvaliteediga mängusisest kõnesidet BLUE VO!CE abil mängutarkvara G HUB kaudu.

SUUR MUGAVUS JA VASTUPIDAVUS

Professionaalne, elegantne ja minimalistlik disain, mis on loodud kestma tänu esmaklassilisele alumiiniumkahvlile ja terasest tugevdatud peavõrule. Ülimugavad mäluvahust kõrvapadjad ja peavõru on passiivse müra isoleerimiseks pakitud pehmesse kunstnahasse. Pakendis on ka täiendavad veluurist kõrvapadjad pehmema tunde saavutamiseks.

JÄRGMISE PÕLVKONNA RUUMILINE HELI

DTS Headphone:X 2.0 ületab 7.1 kanalit, täiustatud bassiedastust, heli selgust ja lähedussignaale. Kaugustuvastuse uus tase eristab lähi- ja kaugväljaheli, nii et teie vaenlased tuvastavad täpsemini kui kunagi varem.

PRO SEERIA

PRO X WIRELESS peakomplekt täiendab professionaalsete varustuse komplekti, mis on loodud koostöös maailma tipp-e-spordi professionaalidega. Kogu Logitech G PRO riistvara toiteallikaks on meie kõige arenenumad tehnoloogiad, mis on loodud ühte eesmärki silmas pidades: aidata teil võita.






















Tehnilised andmed

ÜhendusedWireless via USB
ÜhenduvusJuhtmevaba
Juhtme pikkus1.8 m
Vahedussagedus20Hz-20KHz
MudelPRO X WIRELESS
VärvusMust
StiilFull-size
Aku mahutavusRechargeable
Takistus32 Ω
Aku kestvus20 hr
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
268 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.