Gaming headphones Dareu EH406 Wired USB (Black)

Dareu
Tootekood: TH656U08601R
  • Ühenduvus: Wired
Hind
18.90 €

Dareu EH406 Juhtmega Kõrvaklapid

Dareu EH406 on täiustatud juhtmega kõrvaklapid, mis ühendavad kõrge kvaliteediga heli, mugavuse ja kaasaegse disaini. 50mm draiveritega pakuvad nad selget ja kõrvadele meeldivat heli, ning nende omnidirektsionaalne mikrofon võimaldab muretut suhtlemist. Nad eristuvad ka oma kerge ja ergonoomilise disaini poolest. Kõik see teeb neist ideaalsed tööks või muusika kuulamiseks, samuti mängimiseks.

Erakordne helikvaliteet

Kõrvaklapid on varustatud 50mm draiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. 20 Hz kuni 20 kHz sagedusvahemik ja umbes 32Ω impedants garanteerivad selge ja terava heli, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid. Olgu see muusika kuulamine või põnevate seikluste nautimine lemmikmängus, Dareu EH406 pakub teile unustamatut kogemust.

Mugavus ja ergonoomika

EH406 kõrvaklappide ergonoomiline disain ja nende kerge kaal (340 g) muudavad need mugavaks isegi pikaajalise kasutamise korral. Pehmed kõrvapadjad pakuvad mugavust ja ei põhjusta ebameeldivat survet, mis on äärmiselt oluline pika mängimise või töö ajal. Dareu abil unustate valu ja väsimuse!

Kvaliteetne mikrofon

Dareu EH406 on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, millel on omnidirektsionaalne iseloom, mis tagab suurepärase hääle salvestamise igast suunast. Veelgi enam, draiveri ENC mürasummutuse tugi võimaldab selget ja teravat suhtlemist, elimineerides taustamüra. Rääkige vabalt oma sõpradega Discordis või planeerige taktikat järgmise duelli jaoks lemmikveebimängus - nüüd võite olla kindel, et iga teie sõna kuuldakse ideaalselt.

Värviline taustvalgustus

Dareu EH406 kõrvaklapid on varustatud silmatorkava taustvalgustusega, millel on 7 värvi valik. See muudab nad erakordselt stiilseks ja modernseks. Need on ideaalne lisand igasse mänguseadet! Kohandage nende välimust oma eelistuste järgi ja nautige dünaamilist mängimist.

Ühilduvus

EH406 kõrvaklapid on ühilduvad Windows XP, 7, 8 ja 10 operatsioonisüsteemidega, muutes need universaalseks tööriistaks igapäevaseks tööks ja meelelahutuseks. Saate neid hõlpsasti kasutada koos erinevate seadmetega, nagu arvutid ja sülearvutid. Pole tähtis, milliseid seadmeid te tavaliselt kasutate - Dareu tagab teile suurepärase helikvaliteedi peaaegu igas olukorras.

TootjaDareu
mudelEH406
ÜhendusJuhtmega USB
Draiver50 mm
Nominaalne võimsus10 mW
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
ImpedantsUmbes 32Ω
Tundlikkus108 ± 3 dB
ToitepingeUmbes 5 V
MikrofonJah
Mikrofoni ENCDraiveri poolt toetatud
Mikrofoni draiverΦ6 mm x 2.7 mm
Mikrofoni tundlikkus-42 ± 3 dB
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Mikrofoni väljundimpedants2.2 kΩ
Mikrofoni sagedusvahemik100 Hz - 10 kHz
Mikrofoni THD≤ 5%
Mikrofoni tööpingeDC 1-10 V
Mikrofoni voolutarveMax 0.5 mA
TaustvalgustusJah
Taustvalgustuse värvide arv7
Kaabli pikkus2,5 m
Mõõtmed223 x 189.5 x 90.6 mm
KaalUmbes 340 g
ÜhilduvusWindows XP / 7 / 8 / 10

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
54 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.