Gaming headphones Edifier HECATE G20 (black)

Edifier
Tootekood: G20BLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
29.65 €

Edifier HECATE G20 mänguripeadtelefonid (must)

Naudi 7.1 ruumilist heli mängimise ajal. Peadtelefonid pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja neil on ergonoomiline disain, nii et saad neid pikka aega kasutada ilma ebamugavust tundmata. Omnidirektsionaalne mikrofon võimaldab sul vabalt suhelda teiste mängijatega ning värviline taustvalgustus lisab ainulaadse atmosfääri.

Edifier/G20-black/1

7.1 ruumiline heli

Sukeldu mängu ja tunne end oma lemmikmängu kangelasena. Edifier G20 kõrvaklapid pakuvad 7.1 ruumilist heli, mis võimaldab sul hõlpsasti määrata oma vastase või lähenevate sõidukite asukoha. See aitab sul rünnakutest kõrvale hiilida ja saada vaenlase üle eelise. Veelgi enam, 50-millimeetrised draiverid ja kvaliteetne PET membraan tagavad kristallselge ja detailse heli.

Edifier/G20-black/3

Mugav suhtlemine mängijatega

Planeeri oma järgmine strateegia Edifier G20-ga. Peadtelefonid kasutavad omnidirektsionaalset mikrofon, mille tundlikkus on 100 dB ja mis tõhusalt elimineerib taustamüra. See võimaldab sul vabalt suhelda teiste mängijatega ja veenduda, et vastuvõtja kuuleb sind selgelt ja valjult. Samuti saad selle vaigistada, kasutades selleks spetsiaalset nuppu kõrvaklappidel.

Edifier/G20-black/6

Viimistletud disain

Kasutage kõrvaklappe pikka aega ilma väsimuseta. Edifier G20 kaalub vaid 350 grammi ja kasutab pehmeid nahast kõrvaklappe, mis istuvad tihedalt ümber kõrvade, põhjustamata ebamugavat survet. Veelgi enam, värviline, pulsiline taustvalgustus annab kõrvaklappidele mängulise ilme ning spetsiaalne nupp võimaldab sul helitugevust reguleerida.

Edifier/G20-black/4

Komplektis

kõrvaklapid kleebis kasutusjuhend
Tootja Edifier
Mudeli nimi HECATE G20
Värv must
Muundurite diameeter 50 mm
Frekventsageduse vastus 20 Hz - 20 kHz
Impedants 32 Ω
Tundlikkus 100 dB
Taustvalgustus RGB
Kaal umbes 350 g
Ühendus USB-A
Kaabli pikkus 2.2 m
Mõõtmed 213.79 × 99 mm

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
70 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.