gaming headphones Edifier HECATE G2BT (pink)

Edifier
Tootekood: G2BTPINK
Hind
32.60 €

Edifier HECATE G2BT mängupeakomplekt (roosa)

Veenduge, et teil on õige varustus, kui valmistute intensiivseks mänguks. Edifier G2BT peakomplekt on iga mängija jaoks hädavajalik! 40-millimeetrised kõlarid pakuvad kristallselget heli, samas kui kvaliteetne mikrofon võimaldab teil vabalt suhelda oma meeskonnakaaslastega. RGB taustvalgustus aitab luua mängu atmosfääri ja Bluetooth 5.2 ühenduvus tagab usaldusväärse edastuse. Toode on laialdaselt ühilduv, äärmiselt kerge ja töötab kuni 36 tundi.

Muuda end kuulajaks

Lubage endale täielikku sukeldumist mängumaailma G2BT peakomplektiga. Dünaamilised 40mm kõlarid pakuvad kristallselget heli ja üllatavad teid võimsa bassi ja rikkaliku detailiga. Veelgi enam, peakomplekt toetab kahte režiimi - Mäng ja Muusika, seega on need ideaalsed igasugustes oludes!

Püsi ühenduses oma mängijatega

Kas soovite mängus osaleda ja luua oma meeskonnakaaslastega täiuslikke taktikaid? G2BT mudel on varustatud mikrofoniga, mis teeb selle võimalikuks! Seade salvestab teie häält täpselt ja ENC mürasummutustehnoloogia kõrvaldab tarbetu taustamüra, nii et miski ei häiri teid.

Võida stiilselt

Loo ainulaadne mängu vibe Edifieri peakomplektidega. G2BT mudelil on RGB taustvalgustus, mis lisab riistvara esteetilist atraktiivsust. Saate vabalt valida värvi paljude saadaval olevate ettepanekute hulgast. Reguleeritav peapael võimaldab teil seadmeid kohandada. Funktsionaalsus, hämmastav disain ja mugavus on mängupeakomplekti tunnusjooned.

Unusta piirangud

Kardate, et peakomplekt tühjeneb olulise mängu ajal? Ärge kartke! G2BT-l on võimas laaditav aku, mis võimaldab seadmel töötada pidevalt 36 tundi (kui RGB taustvalgustus on välja lülitatud) või 24 tundi (kui kasutate taustvalgustust). Peakomplekti laadimiseks kulub umbes 2 tundi. USB-kaabel on kaasas, millega saate seadme energiat anda.

Veelgi rohkem mugavust

Sõltuvalt sellest, millist meelelahutust soovite, saate mugavalt valida peakomplekti režiimi kahe valiku hulgast: Muusika ja Mäng. G2BT toetab Bluetooth 5.2 tehnoloogiat ja sisaldab PixArt kiipi, nii et saate nautida usaldusväärset ühendust ja madalat latentsust 40 ms. Te reageerite alati kiiresti oma vastase liikumisele ja te ei jää üllatuseks!

Peen disain

G2BT peakomplekti suur eelis on nende kerge kaal - need kaaluvad vaid umbes 180g. Selle tulemusena saate neid mugavalt pikka aega kasutada, ilma et peaksite kannatama negatiivsete tagajärgede all. Pehmed kõrvaklapid ümbritsevad tõhusalt teie kõrvu, pakkudes täielikku mugavust. Materjal, millest need on valmistatud, on meeldiv puudutusele ja nahasõbralik.

Laialdane ühilduvus

Edifier G2BT peakomplektid on ühilduvad enamiku populaarsete seadmetega. Need töötavad nutitelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite ja mängukonsoolidega. Saate neid kasutada igasuguste riistvaradega. Veelgi enam, nupud pakuvad kasutusmugavust ja lihtsust. Nautige G2BT pakutavat mugavust!

Kaasas:

PeakomplektLaadimiskaabelKleebis x3Kasutusjuhend
TootjaEdifier
NimiG2BT madala latentsusega Bluetooth mängupeakomplekt
mudelG2BT
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth profiilidHFP, A2DP, AVRCP, HSP
Ulatuskuni 10m
Muundurid40 mm
Impedants32Ω
HelikoodikudSBC
Sisend5V / 500 mA
Frekventspektrum20Hz-20kHz
Tundlikkus94dB
LaadimisaegUmbes 2 tundi
KasutusaegUmbes 24 tundi (taustvalgustus sisse) Umbes 36 tundi (taustvalgustus välja)
Kaal180 g
Mõõtmed173 x 183 x 88 mm
VärvRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
93 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.