gaming headphones Edifier HECATE G2BT (red)

Edifier
Tootekood: G2BTRED
Hind
32.60 €

Edifier HECATE G2BT mänguripeadphones (punane)

Veenduge, et teil on õige varustus, kui valmistute intensiivseks mänguks. Edifier G2BT kõrvaklapid on igale mängijale hädavajalikud! 40-millimeetrised kõlarid pakuvad kristallselget heli, samas kui kvaliteetne mikrofon võimaldab teil vabalt suhelda oma meeskonnakaaslastega. RGB taustvalgustus aitab luua mängu atmosfääri ning Bluetooth 5.2 ühenduvus tagab usaldusväärse edastamise. Toode on laialdaselt ühilduv, äärmiselt kerge ja suudab töötada kuni 36 tundi.

Muuda end kuulajaks

Lubage endale täielik sukeldumine mängumaailma G2BT kõrvaklappidega. Dünaamilised 40 mm kõlarid pakuvad kristallselget heli ja üllatavad teid võimsa bassi ja rikkaliku detailiga. Veelgi enam, kõrvaklapid toetavad kahte režiimi - Mäng ja Muusika, seega sobivad need igasugusteks olukordadeks!

Püsi ühenduses oma mängijatega

Kas soovite mängus osaleda ja luua oma meeskonnakaaslastega täiuslikke taktikaid? G2BT mudel on varustatud mikrofoniga, mis võimaldab seda! Seade salvestab teie häält täpselt ning ENC mürasummutustehnoloogia kõrvaldab ebavajaliku taustamüra, nii et miski ei häiri teid.

Võida stiilselt

Looge ainulaadne mängu vibe Edifieri kõrvaklappidega. G2BT mudelil on RGB taustvalgustus, mis lisab riistvara esteetilist atraktiivsust. Saate vabalt valida värvi paljude saadaval olevate ettepanekute hulgast. Reguleeritav peapael võimaldab teil varustust kohandada. Funktsionaalsus, hämmastav disain ja mugavus on mänguripeadphone'ide tunnusjooned.

Unustage piirangud

Kartes, et kõrvaklapid tühjenevad olulise mängu ajal? Ära muretse! G2BT-l on võimas laaditav aku, mis võimaldab seadmel töötada pidevalt 36 tundi (kui RGB taustvalgustus on välja lülitatud) või 24 tundi (kui kasutate taustvalgustust). Kõrvaklappide laadimiseks kulub umbes 2 tundi. USB-kaabel on kaasas, millega toidate seadme energiaga.

Veelgi rohkem mugavust

Sõltuvalt sellest, millist meelelahutust soovite, saate mugavalt valida kõrvaklappide režiimi kahe valiku hulgast: Muusika ja Mäng. G2BT toetab Bluetooth 5.2 tehnoloogiat ja sisaldab PixArt kiipi, nii et saate nautida usaldusväärset ühendust ja madalat latentsust 40 ms. Te reageerite alati kiiresti oma vastase liikumisele ja ei jää üllatuseks!

Peen disain

G2BT kõrvaklappide suur eelis on nende kerge kaal - need kaaluvad vaid umbes 180 g. Selle tulemusena saate neid mugavalt pikka aega kasutada ilma negatiivsete tagajärgedeta. Pehmed kõrvaklapid ümbritsevad tõhusalt teie kõrvu, pakkudes täielikku mugavust. Materjal, millest need on valmistatud, on meeldiv puudutada ja nahasõbralik.

Laialdane ühilduvus

Edifier G2BT kõrvaklapid on ühilduvad enamikku populaarsete seadmetega. Need töötavad nutitelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite ja mängukonsoolidega. Saate neid kasutada mis tahes riistvaraga. Veelgi enam, nupud pakuvad kasutusmugavust ja lihtsust. Nautige mugavust, mida G2BT pakub!

Kaasas:

KõrvaklapidLaadimiskaabelKleebis x3Kasutusjuhend
TootjaEdifier
NimiG2BT madala latentsusega Bluetooth mänguripeadphone
MudelG2BT
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth profiilidHFP, A2DP, AVRCP, HSP
Ulatuskuni 10m
Muundurid40 mm
Impedants32Ω
HelikoodikudSBC
Sisend5V / 500 mA
Frekventsagedus20Hz-20kHz
Tundlikkus94dB
LaadimisaegUmbes 2 tundi
KasutusaegUmbes 24 tundi (taustvalgustus sisse) Umbes 36 tundi (taustvalgustus välja)
Kaal180 g
Mõõtmed173 x 183 x 88 mm
VärvPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.