Gaming headphones Edifier HECATE G30II (grey)

Edifier
Tootekood: G30IIGREY
  • Värvus: Hall
Hind
40.35 €

Mänguripead Edifier HECATE G30II (hall)

Sukeldu mängu Edifier G30 II abil. Kõrvaklapid pakuvad kõrgeid ja sügavaid bassihelisid, samas kui eemaldatav omnidirektsiooniline mikrofon võimaldab sul vabalt suhelda teistega. Lisaks pakuvad need pikaajalist mugavust ja kohandatavat RGB taustvalgustust. Veelgi enam, täiendav tarkvara võimaldab sul heli kohandada.

Edifier/G30-II-grey/1

Sügavam kaasahaaravus

Tunne end oma lemmikpeategelasena. Kõrvaklapid pakuvad 7.1 ruumilist heli, et saavutada veelgi parem kaasahaarav kogemus, 40-millimeetrised neodüümi draiverid pakuvad kõrva hellitavat kõrgeid helisid ja sügavat bassi. Lisaks saad heli kohandada spetsiaalse tarkvara abil.

Edifier/G30-II-grey/9

Eemaldatav mikrofon

Nüüd saad suhelda teiste mängijatega ja olla kindel, et nad kuulevad sind selgelt. Edifier G30 II kõrvaklapid on varustatud omnidirektsioonilise mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt, hoolimata ümbritsevast mürast. Veelgi enam, saad selle igal ajal eemaldada, kui seda ei vajata.

Edifier/G30-II-grey/8

Kerge ja mugav

Ära karda tunda end väsinuna ja ebamugavalt, isegi pikaajalise kasutamise korral. Edifier G30 II eristuvad oma ergonoomilise disainiga - PU kõrvaklapid on pehmed ja ei põhjusta ebameeldivat survet, need isoleerivad ka ümbritsevat müra. Omakorda reguleeritav peapael võimaldab sul kõrvaklappe oma vajadustele vastavaks kohandada.

Edifier/G30-II-grey/2

Värviline taustvalgustus

Edifier G30 II kõrvaklapid on huvitav lisa sinu mängusettile. Neil on stiilne disain, seega meeldib see kindlasti mängijatele. Need on varustatud RGB taustvalgustusega, mida saad seadistada, valides 6 saadaval olevast valgustusmõjust. Valik on sinu!

Edifier/G30-II-grey/5

Komplektis

kõrvaklapidmikrofonEdifier kleebiskasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG30 II
Värvhall
Muundurite diameeter40 mm
Takistus32 Ω
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Häälestus96 dB
TaustvalgustusRGB
Mikrofonomnidirektsiooniline, eemaldatav
Kaal290 g
Mõõtmed188 x 160 x 98 mm
ÜhendusUSB-A

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
58 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.