Gaming headphones Edifier HECATE G30S (black)

Edifier
Tootekood: G30SBLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
52.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G30 S mänguripeadised (must)

Naudi mängu Edifier G30 S abil. Peadised pakuvad muljetavaldavat heli ja ühenduvad seadmega Bluetoothi või 2.4 GHz sagedusel. Veelgi enam, need töötavad kuni 30 tundi ühe laadimisega ja on varustatud 2 mikrofoniga. Lisaks tagavad nad pikaajalise mugavuse ja RGB taustvalgustuse.

Edifier/G30-S-black/1

Usaldusväärne traadita ühendus

Naudi kasutusvabadust G30 S-ga. Peadised ühenduvad sinu ühilduva seadmega 2 viisil. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse häirevaba ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Teiselt poolt, 2.4 GHz sagedusel on latentsuse tase vaid 15 ms, mis tähendab paremat video ja heli sünkroniseerimist. Sa saad edukalt paarida peadised oma arvuti, sülearvuti, PS4/PS5 jne.

Edifier/G30-S-black/7

Sügavam kaasahaaravus

Tunne end nagu oma lemmikmängu kangelane. Peadised pakuvad 7.1 ruumihäält, et saavutada veelgi parem kaasahaarav kogemus, ning 40mm draiverid pakuvad kõrgeid helisid ja sügavat bassi. Nüüd saad hõlpsasti kuulda lähenevate vaenlaste ja tulevaste sõidukite samme.

Edifier/G30-S-black/4

Pikk tööaeg

Ära karda ootamatult tühjenenud peadiseid. Bluetoothi ühenduse korral töötavad Edifier G30 S kuni 30 tundi, kui sa ei kasuta taustvalgustust, või 13,5 tundi - kui sa selle sisse lülitad. Teiselt poolt, 2.4 GHz sagedusel mängivad nad muusikat 28,5 tundi või 12,5 tundi, vastavalt. USB-kaabel on kaasas mugavaks laadimiseks. Umbes 2 tunni pärast on peadised valmis edasiseks kasutamiseks.

Edifier/G30-S-black/9

2 mikrofoniga

Nüüd saad rääkida teiste mängijatega ja olla kindel, et nad kuulevad sind selgelt. Peadised on varustatud 2 mikrofoniga: üks sisseehitatud ja üks eemaldatav, mis salvestab sinu häält täpselt, hoolimata ümbritsevast mürast. Sa saad selle igal ajal eemaldada, kui sa seda ei vaja.

Edifier/G30-S-black/5

Kerge ja mugav

Ära karda tunda väsimust ja ebamugavust isegi pikaajalise kasutamise korral. Edifier G30 S eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest - PU kõrvaklapid on pehmed ja ei põhjusta ebameeldivat survet, nad isoleerivad ka suurepäraselt ümbritsevat müra. Reguleeritav peapael võimaldab sul peadised oma vajadustele vastavaks kohandada.

Edifier/G30-S-black/8

RGB taustvalgustus

Edifier G30 S peadised on huvitav lisa sinu mängusettile. Neil on stiilne disain, mis kindlasti meeldib mängijatele. Need on varustatud RGB taustvalgustusega, mis pakub kuni 16,8 miljonit värvi. Sa saad need ka välja lülitada - lihtsalt vajuta spetsiaalset nuppu.

Edifier/G30-S-black/3

Kaasas

peadisedlaadimiskaablimikrofonmini USB vastuvõtjaEdifier kleebiskasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG30 S
Värvmust
ÜhendusBluetooth, 2.4 GHz
Ulatusumbes 10 m
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidHFP, HSP, A2DP, AVRCP
HelikoodikSBC
Muunduri läbimõõt40 mm
Takistus32 Ω
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
Tundlikkus95 dB
Laadimisaegumbes 2 h
EsitusaegBluetooth: umbes 13.5 h (taustvalgustusega), umbes 30 h (ilma taustvalgustuseta); 2.4 GHz: umbes 12.5 h (taustvalgustusega), umbes 28.5 h (ilma taustvalgustuseta)
Mõõtmed188 x 160 x 98 mm
Kaal236 g

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
TootjagarantiiG24
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.