Edifier G30 S Dual-Mode Wireless Gaming Headset, Grey

Edifier
Tootekood: G30SGREY
  • Värvus: Hall
Hind
48.80 €

Edifier HECATE G30 S mänguripeadpidemed (hall)

Uputage end mängu mängimise maailma Edifier G30 S-iga. Peadpidemed pakuvad muljetavaldavat heli ja ühenduvad teie seadmega Bluetoothi või 2.4 GHz sagedusala kaudu. Veelgi enam, need töötavad kuni 30 tundi ühe laadimisega ja on varustatud kahe mikrofoniga. Lisaks tagavad nad pikaajalise mugavuse ja RGB taustvalgustuse.

Edifier/G30-S-grey/3

Usaldusväärne traadita ühendus

Naudi kasutusvabadust G30 S-iga. Peadpidemed ühenduvad teie ühilduva seadmega kahel viisil. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ja häireteta ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Teisest küljest, 2.4 GHz sagedusala puhul on latentsuse tase vaid 15 ms, mis tagab parema video ja heli sünkroonimise. Saate edukalt paarida peadpidemed oma arvuti, sülearvuti, PS4/PS5 jne.

Edifier/G30-S-grey/7

Sügavam kaasahaaravus

Tunne end nagu oma lemmikmängu kangelane. Peadpidemed pakuvad 7.1 ruumihäälestust, et saavutada veelgi parem kaasahaarav kogemus, ja 40mm draiverid tagavad kõrge ja sügava bassi. Nüüd kuulete kergesti lähenevate vaenlaste ja tulevaste sõidukite samme.

Edifier/G30-S-grey/4

Pikk tööaeg

Ärge kartke äkki tühjaks saanud peadpidemeid. Bluetoothi ühenduse korral töötavad Edifier G30 S kuni 30 tundi, kui te ei kasuta taustvalgustust, või 13.5 tundi - kui see on sisse lülitatud. Teisest küljest, 2.4 GHz sagedusala puhul mängivad nad muusikat 28.5 tundi või 12.5 tundi, vastavalt. Lihtsaks laadimiseks on kaasas USB-kaabel. Umbes 2 tunni pärast on peadpidemed valmis edasiseks kasutamiseks.

Edifier/G30-S-grey/9

2 mikrofoniga

Nüüd saate rääkida teiste mängijatega ja olla kindel, et nad kuulevad teid selgelt. Peadpidemed on varustatud kahe mikrofoniga: ühe sisseehitatud ja eemaldatava, mis salvestab teie häält täpselt hoolimata ümbritsevast mürast. Saate selle igal ajal eemaldada, kui te seda ei vaja.

Edifier/G30-S-grey/6

Kerge ja mugav

Ärge kartke tunda väsimust ja ebamugavust isegi pikaajalise kasutamise korral. Edifier G30 S eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest - PU kõrvaklapid on pehmed ja ei põhjusta ebameeldivat survet, nad isoleerivad ka suurepäraselt ümbritsevat müra. Reguleeritav peapael võimaldab teil peadpidemed kohandada vastavalt oma vajadustele.

Edifier/G30-S-grey/1

RGB taustvalgustus

Edifier G30 S peadpidemed on huvitav lisa teie mängusettile. Neil on stiilne disain, mis kindlasti meeldib mängijatele. Need on samuti varustatud RGB taustvalgustusega, mis pakub kuni 16.8 miljonit värvi. Samuti saate need välja lülitada - lihtsalt vajutage spetsiaalset nuppu.

Edifier/G30-S-grey/2

Kaasas

peadpidemedlaadimiskaabelmikrofonmini USB vastuvõtjaEdifier kleebiskasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG30 S
Värvhall
ÜhendusBluetooth, 2.4 GHz
Ulatusumbes 10 m
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidHFP, HSP, A2DP, AVRCP
HelikoodikSBC
Muunduri diameeter40 mm
Impedants32 Ω
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Häälestus95 dB
Laadimisaegumbes 2 h
EsitusaegBluetooth: umbes 13.5 h (taustvalgustusega), umbes 30 h (ilma taustvalgustuseta); 2.4 GHz: umbes 12.5 h (taustvalgustusega), umbes 28.5 h (ilma taustvalgustuseta)
Mõõtmed188 x 160 x 98 mm
Kaal236 g

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.