gaming headphones Edifier HECATE G4 S (black)

Edifier
Tootekood: G4SBLACK
Hind
63.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G4 S (must) mängu kõrvaklapid

Liigu mängude virtuaalsesse maailma ja naudi veelgi suuremat immersiooni. Edifieri mängu kõrvaklapid eristuvad üli madala latentsusega (15 ms) ja ühenduvad sinu ühilduva seadmega 2 viisil. Veelgi enam, nad pakuvad stabiilset ühendust ilma häireta. Nad tagavad suurepärase helikvaliteedi ja pika tööea. Lisaks garanteerivad nad võrreldamatut mugavust tänu oma ergonoomilisele disainile, ning omnidirektsionaalne mikrofon vastutab kõrge kõnekvaliteedi eest.

2 ühendusviisi

Kõrvaklapid töötavad juhtmevabalt, pakkudes kasutusmugavust. Sa saad need ühendada ühilduva seadmega 2 viisil. Bluetooth versioon 5.2 tagab stabiilse signaaliedastuse kuni 10 meetri kaugusele. Teiselt poolt, 2.4G jaoks pead seadmele ühendama mini USB/USB-C vastuvõtja.

Suurem immersioon

Immergeeri end veelgi enam mängude maailma! Edifier G4 S kõrvaklapid pakuvad madalat latentsust 45 ms (Bluetooth) või 15 ms (2.4G). Nii saad nautida täiuslikku video ja heli sünkroonimist nii mängides kui ka filme vaadates.

Rikkalikult detailne heli

G4 S on varustatud 40mm magnetjuhtidega, mis pakuvad sügavat bassi ja kristallselget, kõrva rõõmustavat kõrge ja keskmist sagedust. Veelgi enam, H+ efekt võimaldab sul kuulda läheneva vaenlase samme või kaugelt tulevaid laske - nüüd saad oma vastaseid kergesti võita.

Omnidirektsionaalne mikrofon

Nauti kvaliteetseid vestlusi teiste mängijatega! Edifier G4 S mängu kõrvaklapid on varustatud omnidirektsionaalse mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt, ja sa võid olla kindel, et su vestluskaaslased kuulevad sind ideaalselt. Veelgi enam, saad mikrofoni igal ajal eemaldada, kui sa seda ei kasuta.

Kerge ja ergonoomiline disain

Edifieri kõrvaklapid on kerged - nende kaal on 270 g ja need on varustatud ergonoomilise disainiga, nii et sa ei pea muretsema väsimuse või ebamugavuse pärast. Lisaks sobivad kõrvaklapid ideaalselt kõrvadele. Need on ka kaetud pehme ja nahasõbraliku materjaliga.

Kestva akuga

Edifier G4 S on varustatud 750 mAh akuga, mis tähendab kuni 48 tunni kasutusaega. Veelgi enam, 2.4G ühendus kasutab vähem energiat. Lihtsaks laadimiseks on kaasas ka USB-USB-C kaabel. Umbes 2 tunni pärast on nad taas tööks valmis.

Laialdane ühilduvus

Ära karda ühilduvusprobleeme! Edifier G4 S mängu kõrvaklapid töötavad seadmetega, mis toetavad Bluetooth 5.2 või omavad USB/USB-C porte. Nii saad need edukalt ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti, PS4/5, Nintendo Switchi või arvutiga.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklappide kasutamine ei põhjusta sulle probleeme. Ühel neist on nupud, millega saad kohandada G4 S toimimist. Mugavalt vastata/keelduda kõnedest, peatada/jätkata esitust, valida režiime jne. Veelgi enam, kõrvaklapid on varustatud punase taustvalgustusega, mis annab neile mängulise ilme. Sa saad selle igal ajal välja lülitada, vajutades vastavat nuppu kaks korda.

Kaasas

kõrvaklapidmikrofonUSB/USB-C mini vastuvõtjaUSB-USB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG4 S
Värvmust
ÜhendusBluetooth, 2.4G adapter (USB-C/USB)
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth vahemik10 m
EsitusaegBluetooth: 20 h (taustvalgustusega), 46 h (ilma taustvalgustuseta); 2.4G: 17 h (taustvalgustusega), 46 h (ilma taustvalgustuseta)
Aku maht750 mAh
LaadimisportUSB-C
Sisendping5V
Laadimisaegu. 2 h
Latentsuse taseBluetooth: 45 ms, 2.4G: 15 ms
HelikoodikSBC
Muundurdiameeter40 mm
Impedants32 ꭥ
Tundlikkus98 dB
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Mikrofoneemaldatav, omnidirektsionaalne
Mikrofoni tundlikkus-42±3dB
Kaal270 g
Mõõtmed186 x 90 x 195 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
17 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.