gaming headphones Edifier HECATE G5BT (black)

Edifier
Tootekood: G5BTBLACKCAT
  • Värvus: Hõbe
Hind
92.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G5BT mänguripead

Sukeldu mängu ja loo ainulaadne atmosfäär oma mängutsoonis. Edifier G5BT mänguripead pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja H+ heliefekti, et anda sulle soovitud immersioonitunne. Tagasitõmmatav mikrofon võimaldab sul mugavalt suhelda oma mängukaaslastega ning pikaealine aku tagab kuni 36 tunni aku tööea. Pead saab ühendada nii juhtmega kui ka Bluetoothi kaudu. Seadmete täiendavaks kaunistuseks on magnetilised kassikõrvad ja RGB taustvalgustus.

Äärmiselt stiilsed

G5BT kõrvaklapid on ideaalne kombinatsioon funktsionaalsusest ja stiilist. Need on varustatud meeldiva silikoonist kassikõrvadega, mida on lihtne kinnitada või eemaldada tänu sisseehitatud magnetitele. Märkimisväärne on ka dünaamiline RGB taustvalgustus, mida saad kohandada oma maitse järgi, valides 8 saadaval oleku vahel. Ühtlane valgus, pulsatsioon või võib-olla mitmevärviline gradient? Veelgi enam, taustvalgustus lülitub automaatselt sisse, kui kinnitad kassikõrvad kõrvaklappidele.

2 ühendusvõimalust

Sa saad oma kõrvaklappe ühendada kahel viisil. Kui sa ei soovi muretseda aku taseme pärast ja soovid kõrge eraldusvõimega heli, kasuta kaasasolevat 3,5mm audiojuhet. Soovid peaaegu piiramatut vabadust ja minna juhtmevabaks? Ühenda valitud seadmega usaldusväärse Bluetooth 5.2 kaudu, mis tagab kiire, stabiilse edastuse ja ülimadal latentsus.

Mängimiseks loodud

Nauti dünaamilist mängimist ja näita oma vastastele, kes on boss. Bluetooth 5.2 koos PixArt mängurichipiga võimaldab sul nautida uskumatult madalat latentsust umbes 45ms. Täiuslik video ja heli sünkroniseerimine tagab, et sind ei tabata üllatusena! Seal on ka spetsiaalne H+ efekt, mis rõhutab samal ajal sammu ja kuulipaugude heli. See aitab sul kergesti tuvastada vaenlast ja sihtida teda kuuliga.

Kõrgekvaliteediline heli

Edifier G5BT kõrvaklapid on ideaalsed mitte ainult mängimiseks, vaid ka muusika kuulamiseks. Need suudavad pakkuda fantastilist kvaliteetset heli kõrge eraldusvõimega 24bit/96kHz, mida kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat. Need on varustatud ka 40mm draiveritega komposiitdiaphragmidega. Kristallselge heli ja detailide rikkus panevad sind tundma, nagu oleksid kontserdil oma toas!

Unenäoline mugavus

Mängi nii kaua, kui soovid, muretsemata ebamugavuse pärast. Kõrvaklappide pehmed kõrvapadjakesed on valmistatud meeldivatest, hingavatest materjalidest. Need ei avalda ebamugavat survet su kõrvadele ja pakuvad ületamatut mugavust, isegi pikaajalise mängimise ajal. Reguleeritav peapael võimaldab sul G5BT-d veelgi kohandada oma vajadustele, ning kokkuklapitav disain muudab nende transportimise ja ladustamise lihtsaks. Kõrvaklappidel on ka mitu nuppu lihtsaks kasutamiseks.

Üllatavalt pikk tööaeg

Mis muud teeb G5BT nii heaks pikaajaliseks mängimiseks? Pikk tööaeg! Tänu vastupidavale 800mAh akule võivad täielikult laetud kõrvaklapid kesta kuni 20 tundi RGB taustvalgustuse sisse lülitamisel ja kuni 36 tundi, kui see on välja lülitatud. Pikaajaline mängimine või pikk reis? Sa ei pea muretsema, et liiga kiiresti tühjenenud aku takistab sul oma lemmiklugude kuulamist!

ENC mürasummutav mikrofon

Unusta suhtlemisprobleemid mängimise ajal. G5BT kõrvaklapid on varustatud kahekordse mikrofoniga, mis registreerib sinu häält ideaalselt. Need toetavad ka ENC mürasummutustehnoloogiat, mis filtreerib tõhusalt kuni 90% taustamüra. Nii saad olla kindel, et sinu mängukaaslased kuulevad sind. Mikrofonil on ka tagasitõmmatav disain. Kui sul seda ei ole vaja, libista see lihtsalt tagasi, et see ei segaks.

Karbis

KõrvaklapidKassikõrvadLaadimiskaabelAudiojuheKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelHECATE G5BT
Värvmust
Ühenduvus3.5mm audiojuhe, Bluetooth
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 10m
TööaegKuni 20h (taustvalgustus sisse) / kuni 36h (taustvalgustus välja)
Aku maht800mAh
LaadimisportUSB-C
LaadimisaegUmbes 2h
Sisend5V-650mA
Frekvenresponse20Hz-40kHz
Impedants32Ω
Tundlikkus100dB
Draiver40mm
HelikoodikudSBC
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Mikrofoni tundlikkus-38dB ±1dB
Mõõtmed181x206x94.72mm
Kaal350g

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
962 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.