Gaming headphones Edifier HECATE G5BT (grey)

Edifier
Tootekood: G5BTGREY
  • Värvus: Hõbe
Hind
69.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G5BT mängurežiimi kõrvaklapid (hall)

Kas hindate juhtmevabasid lahendusi? Valige Edifier HECATE G5BT mängurežiimi kõrvaklapid ja nautige suurt mugavust ning madalat latentsust 45 ms. 40-millimeetrised draiverid tagavad kõrge kvaliteediga heli ning ENC-iga mikrofon parandab suhtlemist. G5BT pakuvad kuni 40 tundi juhtmevaba kasutamist, nende RGB taustvalgustus on lisaboonus.

Täiuslik video ja heli sünkroniseerimine

Edifier HECATE G5BT kõrvaklapid on suurepärane valik dünaamiliste mängude fännidele, kuna need eristuvad äärmiselt madala latentsusega 45 ms. Selleks kasutatakse kõrgtehnoloogilist PixArt mängutöötlejat, mis vähendab latentsust 25% võrreldes tavaliste mängurežiimi kõrvaklappidega.

Kuule iga detaili

G5BT on varustatud 40-millimeetriste titaanidraiveritega, mis toovad esile dünaamilise bassi ja selge kõrge heli. Kõrge kvaliteediga heli suurendab mängimise ajal kaasatust ja aitab kuulda iga vastase liikumist ja sammu. Oluline on, et kõrvaklapid on ka Hi-Res Audio sertifitseeritud.

Tõhus suhtlemine

Edifier HECATE G5BT-l on ENC-toega mikrofon, mis tagab teie hääle suurepärase kvaliteedi ja vähendab ümbritsevat müra kuni 90%. Kas te ei kasuta mikrofonit hetkeks? Selle disain võimaldab seda vajadusel ära panna ja nautida veelgi rohkem mugavust.

RGB taustvalgustus

Kas soovite muuta oma mängujaamad atraktiivsemaks? Edifier HECATE G5BT mängurežiimi kõrvaklapid on selleks ideaalne viis. Need on varustatud RGB taustvalgustusega, mis sobib suurepäraselt kõrvaklappide disainiga ja võib olla huvitav valgusallikas öise mängimise sessioonil.

Pikk tööaeg ja kaks ühendusviisi

Nautige Bluetooth 5.0 ühenduvust, muretsemata äkilise seadme tühjenemise pärast. Kõrvaklapid on varustatud 800 mAh akuga, mis tagab kuni 40 tundi kasutamist ilma taustvalgustuseta ja 17 tundi taustvalgustusega. Samuti saate kasutada 3,5 mm AUX kaablit ja ühendada selle sülearvuti, arvuti või iPadi külge.

Funktsionaalne ja mugav

Kõrvaklapid on varustatud praktiliste nuppudega, mis võimaldavad teil hõlpsasti reguleerida helitugevust, lülitada RGB taustvalgustust sisse või välja või vahetada mängu/ muusika režiimide vahel. Mugavust suurendavad ka reguleeritav peapael, kuularid, millel on vormimälu vaht, ja kokkupandav disain lihtsaks hoiustamiseks.

Kaasas

KõrvaklapidLaadimiskaabelHelikaabelKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudel G5BT
VärvHall
Bluetooth versioon5.0
Draiver40 mm
Sagedusala20 Hz - 40 KHz
Bluetooth profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
Bluetooth ulatusLigikaudu 10 m

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
97 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.