Gaming headphones ONIKUMA B60 Black

ONIKUMA
Tootekood: B60B
Hind
18.60 €

ONIKUMA B60 kõrvaklapid (must).

ONIKUMA B60 juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid on loodud kogenud mängijatele ja neile, kes hindavad stiilset disaini koos valgustatud elementide ja ületamatu mugavusega. Need on usaldusväärne kaaslane igasugustes mängu seiklustes. Optimaalse mugavuse tagamiseks on kõrvaklappidel pehmed, ökoloogilisest nahast polsterdatud padjad nii peapaelal kui ka mõlemal kõrvaklapil, mis sobivad ideaalselt sinu pähe. Nende kõrvaklappide kvaliteet muudab nad asendamatuks kaaslaseks sinu mängukogemuses, olenemata väljakutsest.

Onikuma/B60-Black/5

Kõik funktsioonid käeulatuses

Kasutades kõrvaklappide nuppe, saad neid sisse ja välja lülitada, reguleerida helitugevust, vahetada lugude vahel, muusikat jätkata ja peatada, samuti kutsuda hääleassistent ja vastu võtta kõnesid. Kõrvaklappidel on ka 3,5 mm mini jack sisend, mikrofon ja USB-C sisend, et saaksid neid kiiresti ja intuitiivselt kasutada.

Onikuma/B60-Black/6

Liikumisvabadus

Tänu Bluetooth 5.0 ühendusele ei piira sind ükski kaabel, nii et sa ei pea muretsema selle välja tõmbamise pärast. Veelgi enam, Bluetooth töötab kuni 10 meetri kaugusel, andes sulle liikumisvabaduse liikuda ruumist ruumi ja kuulata muusikat ilma segamiseta!

Onikuma/B60-Black/1

Naudi heli pikka aega

Onikuma B60 kõrvaklapid on loodud nõudlike kasutajate jaoks - seetõttu on tööaeg kuni 17 tundi ja laadimisaeg vaid 3 tundi! Mängi tundide viisi oma lemmikkõrvaklappidega! Varustatud 40-millimeetrise draiveriga neodüümmagnetiga, pakuvad B60 rikkalikku heli, sealhulgas sügavat bassi.

Onikuma/B60-Black/9

Mugav kasutada

Pikad kasutustunnid nõuavad ergonoomilist kerget disaini, mis sobib kasutajaga ideaalselt ja meeldivate materjalide kasutamist - just nii on loodud ONIKUMA B60 kõrvaklapid! Varustatud pehme jahutusgeeliga sponzidega peapaelal ja mõlemal kõrvaklapil, on B60 ideaalne valik tundide kaupa mängimiseks, sarjade maratoniks või oma lemmikartisti albumite kuulamiseks! Need tagavad suurepärase hingavuse ja soojuse hajutamise, samal ajal heli isoleerides. Veelgi enam, mõlemat kõrvaklappi saab pöörata vertikaalselt 90 kraadi, samuti kokku voltida, et hoida sind mugavalt kodus ja liikvel.

Onikuma/B60-Black/7

Stiilne disain

Innovatiivne geomeetriline disain ja helendavad detailid mitte ainult ei tõsta sinu tuju oma stiiliga, vaid muutuvad ka huvitavaks aktsendiks sinu mängusisust. Veelgi enam, selle minimalistliku esteetika taga on erakordselt vastupidavad materjalid, et kõrvaklapid teeniksid sind võimalikult kaua!

Onikuma/B60-Black/8

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendUSB-C kaabelMikro jack 3.5mm kaabel
BrändONIKUMA
MudelB60
VärvMust
Laadimisaeg2 tundi
Tööaeg>5 tundi
Bluetooth versioon5.0
Kaugus10m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
269 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.