Gaming headphones ONIKUMA B90 Black

ONIKUMA
Tootekood: B90B
Hind
24.80 €

ONIKUMA B90 kõrvaklapid (must).

Kas otsite armsaid kõrvaklappe, millel on küünised? Kas soovite rahvast eristuda ja oma isikupära näidata? Või armastate võib-olla vidinaid ja soovite, et kõrvaklapid sobiksid ülejäänud aksessuaaridega? ONIKUMA B90 teeb selle töö suurepäraselt! Mustad üle-kõrvade Bluetooth 5.0 kõrvaklapid, millel on sisseehitatud juhtpaneel ja helendavad kassikõrvad peapaelal, toovad palju rõõmu. Lisaks on need kokkuklapitavad, nii et need mahuvad teie käekotti, käsipagasisse või kooli seljakotti!

Onikuma/B90B/1

Olulisemad omadused alati käepärast

ONIKUMA B90 kõrvaklapid on varustatud nuppudega, mis asuvad ühel kõrvaklapil. Nende abil saate reguleerida helitugevust, vahetada lugusid, peatada ja jätkata heli, sisse ja välja lülitada kõrvaklappe. Lisaks on olemas ka micro USB laadimisport, 3.5mm pesa, mikrofon ja valgusindikaator, et kõrvaklappide kasutamine oleks mugav ja intuitiivne.

Onikuma/B90B/2

Kvaliteet ja mugavus

Suurepäraste kvaliteedimaterjalide abil valmistatud ONIKUMA B90 osutub suurepäraseks aksessuaariks filmide, multikate vaatamiseks või pikaks ajaks mängimiseks. Tugev konstruktsioon sobib ka laste kasutamiseks, muu hulgas, tänu oma vastupidavusele ja kergusele. Kõrvaklappide padjad on kaetud mõnusalt puudutava ökoliimiga, mis talub isegi mitme tunni mängimist. ONIKUMA B90 on samuti väga hea lahendus õppimiseks, kuna nende disain summutab ümbritsevaid helisid ja aitab keskenduda.

Onikuma/B90B/3

Suurepärane heli

B90 pakub suurepärast heli, et nende kasutamine oleks võimalikult nauditav ja iga sõna filmist või multikast arusaadav. Kõrvaklapid sobivad pikaks ajaks kasutamiseks - tööaeg on 5 tundi Bluetooth 5.0 sisse lülitatuna, kuid neid saab kasutada ka juhtmega, tänu 3.5mm pesa olemasolule.

Onikuma/B90B/6

Kasutamisrõõm

Teine kõrvaklappide eelis on nende helendavad elemendid - nii peapaela sisse ehitatud kõrvad kui ka logod ja ringid igal kõrvaklapil helendavad RGB värvides, et tuua teile lapsemeelne rõõm ägeda vidina omamisest. Veelgi parema efekti saavutamiseks kandke kõrvaklappe öösel ja vaadake, kuidas muutuvad värvid peegelduvad lähimatel pindadel!

Onikuma/B90B/5

Selged ja sujuvad vestlused

Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon vähendab tuule- ja ümbritseva müra, et tagada kvaliteetne heli vestlemisel pereliikmete ja sõpradega, koosolekutel oma meeskonnaga või veebiklassides.

Onikuma/B90B/4

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapter
BrändONIKUMA
mudelB90
VärvMust
Bluetooth versioon5.0
Vahemaa>10m
Tööaeg>5h
Laadimisaeg2h
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
714 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.