Gaming headphones ONIKUMA B90 Pink

ONIKUMA
Tootekood: B90P
Hind
24.45 €

ONIKUMA B90 kõrvaklapid (roosa).

Kas otsite armsaid kõrvaklappe, mis näitavad teie magusat iseloomu? Kas teile meeldib armas esteetika ja soovite, et kõrvaklapid sobiksid teie riietuse või toa sisustusega? Võib-olla soovite rahvahulgast või oma sõpradest serveris silma paista? ONIKUMA B90 kõrvaklapid on teie jaoks ideaalne valik! Sisseehitatud juhtpaneeli ja peapaela peal asuvate helendavate kassikõrvadega, need roosad, üle-kõrvade Bluetooth 5.0 kõrvaklapid pakuvad palju lõbu. Lisaks on need kokkuklapitavad, et neid oleks mugav hoida teie käekotis, käsipagasites või kooli seljakotis!

Onikuma/B90-Pink/3

Kasutusmugavus

Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, ONIKUMA B90 kõrvaklapid saadavad teid pikka aega - ideaalne nii filmide ja multikate vaatamiseks kui ka mängimiseks. Nende vastupidav konstruktsioon teeb need sobivaks ka lastele, olles samas tugevad ja kerged. Kõrvaklapid, mis on kaetud meeldiva puudutusega ökoliimiga, tagavad mugavuse isegi tundide kaupa mängides. ONIKUMA B90 on ka suurepärane toeks õppimiseks, kuna nende disain summutab ümbritsevaid helisid, et aidata teil keskenduda käsil olevale ülesandele.

Onikuma/B90-Pink/9

Lihtne ja intuitiivne kasutamine

ONIKUMA B90 kõrvaklapid on varustatud nuppudega, mis asuvad ühel kõrvaklapil. Nende abil saate reguleerida helitugevust, vahetada lugusid, peatada ja jätkata heli ning sisse ja välja lülitada kõrvaklappe. Lisaks on samal kõrvaklapil mikro-USB port laadimiseks, 3,5 mm sisend, mikrofon ja valgusindikaator. Kõik see tagab mugavuse ja intuitiivsuse nende kõrvaklappide kasutamisel.

Onikuma/B90-Pink/8

Naudi nagu laps

Teine nende kõrvaklappide esiletõstetud omadus on nende helendavad detailid - RGB värvides, nad kiirgavad valgust nii peapaela sisse kui ka logot ja rõngaid igal kõrvaklapil. See annab neile lapsemeelse võlu kui äge vidin. Veelgi parema efekti saavutamiseks kandke kõrvaklappe öösel ja vaadake, kuidas muutuvad värvid erinevatelt pindadelt peegelduvad!

Onikuma/B90-Pink/6

Fantastiline heli

B90 kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, mis on peidetud võluvas korpuses! Kuulake iga sõna oma lemmiktegelaselt ja armuge uuesti tuntud lauludesse. Need kõrvaklapid on ideaalsed pikaajaliseks kasutamiseks - neil on tööaeg 5 tundi Bluetooth 5.0 sisse lülitatuna, samuti võimalus kasutada kaablit 3,5 mm sisendi kaudu.

Onikuma/B90-Pink/2

Selged ja sujuvad vestlused

Kõrvaklappidesse sisseehitatud mikrofon elimineerib tõhusalt tuule ja ümbritseva müra, et tagada erakordne helikvaliteet pereliikmete ja sõpradega rääkimisel, meeskonnaga kohtumisel või veebis õppimisel.

Onikuma/B90-Pink/4

Kohvri sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendUSB-C kaabelMikro jack 3.5mm kaabel
BrändONIKUMA
mudelB90
VärvRoosa
Laadimisaeg2 tundi
Tööaeg>5 tundi
Bluetoothi versioon5.0
Vahemaa10m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1011 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.