Gaming headphones ONIKUMA K10 (black)

ONIKUMA
Tootekood: K10B
Hind
22.30 €

ONIKUMA K10 kõrvaklapid.

ONIKUMA K10 kõrvaklapid on ideaalne valik mänguhuvilistele, ainulaadse disaini armastajatele ja inimestele, kes hindavad mugavust ja suurepärast kvaliteeti. Need kõrvaklapid on usaldusväärsed kaaslased igas seikluses, tagades suurepärase helikogemuse ja mugavuse. Ükskõik millises olukorras, ONIKUMA K10 kõrvaklapid on varustatud pehme peapaelaga, mis õrnalt toetub pähe, ja vormimälu vahtpadjaga. Need padjad on valmistatud pehmest ja taktiilsest ökoliimist, mis mitte ainult ei paku mugavust, vaid on ka kergesti puhastatavad. Need kõrvaklapid on varustatud suure kvaliteediga geomeetrilise kujuga mikrofoniga, mis sisaldab müra summutamise funktsiooni. See võimaldab teie meeskonnal teid selgelt kuulda, sõltumata keskkonnast, tagades sujuva ja tõhusa suhtluse mängimise ajal.

/Onikuma/K10B/3

Üksikasjalik helikvaliteet

ONIKUMA K10 kõrvaklapid muljetavad mitte ainult oma välimusega, vaid eriti ka oma helikvaliteediga. Varustatud võimsate 50-millimeetriste kõlaritega, pakuvad nad ülimat heli, mis viib teid otse tegevuse keskele. Nüüd saate kogeda seiklusi kõrgemal tasemel ja saavutada mängudes edu veelgi kergemini. Ükskõik millises olukorras ei üllata teid ükski sosin. K10 kõrvaklapid sünkroniseerivad heli ja pildi ideaalselt, mis on kriitilise tähtsusega intensiivsete mänguhetkede ajal. Teades, et mõnikord otsustavad vaid murdosa sekundid, võite olla kindel, et see seade ei jäta teid maha. Tunne end konkurentsis kindlalt, teades, et iga heli ja reaktsioon on täpselt reprodutseeritud, võimaldades teil saavutada täiuslikke tulemusi.

/Onikuma/K10B/8

Selge suhtlus

Mängumaailmas on tõhus suhtlemine teie meeskonnaga edu võti. ONIKUMA K10 kõrvaklapid mõistavad seda ja võimaldavad teil vabalt ja selgelt rääkida. Nende kõrvaklappide mikrofon on täpne - sellel on müra summutamise funktsioon, mis elimineerib taustamüra, et teie vestlused oleksid selged. See muudab tõhusast suhtlemisest iga mängu koostöö ja strateegia nurgakivi.

/Onikuma/K10B/2

Erakordne mugavus

ONIKUMA K10 kõrvaklapid on mõeldud kogenud mängijatele, kes veedavad tunde mängudes, kus tegelase saatus on kriitilise tähtsusega. Seetõttu on kõrvaklappide peapael unikaalselt polsterdatud ökoliimist padjanditega, millel on meeldiv tekstuur. See hoolikalt valitud materjal mitte ainult ei paku pehmust puudutamisel, vaid ka vastupidavust pikaajalise kasutamise jaoks. Vasakul ja paremal kõrvaklapil asuvad padjad on samuti kaetud sama meeldiva ökoliimiga.

/Onikuma/K10B/1

Ainulaadne disain

ONIKUMA K10 kõrvaklappide geomeetriline disain ja tugev ehitus on täiustatud helendava logoga ja valgustatud võrguga mõlemal kõrvaklapil, et saaksite neid veelgi rohkem nautida.

/Onikuma/K10B/4

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapter
BrändONIKUMA
MudelK10
VärvMust
Kõlari suurus50mm
Takistus32 Ω± 15%
Helitundlikkus105 ± 3dB
Frekvents20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x2.7mm
Mikrofoni tundlikkus-42 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.