Gaming headphones ONIKUMA K19 Camou White

ONIKUMA
Tootekood: K19WCAMOU
Hind
17.75 €

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid (valge).

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid on loodud mänguveteranidele, inimestele, kes hindavad disaini ja mugavust ning eelkõige kvaliteeti. Need kõrvaklapid saadavad teid usaldusväärselt igas seikluses! Maksimaalse mugavuse tagamiseks on kõrvaklappidel pehme polsterdatud peapael, mis istub mugavalt teie pea ümber, ja mäluvaht padjad, mis on valmistatud meeldivast ja kergesti puhastatavast ökolehest. Täpsete 50-millimeetriste neodüümi magnetitega pakuvad ONIKUMA K19 Camou suurepärast helikvaliteeti, mis muudab teid veelgi lihtsamaks virtuaalsesse maailma sukeldumisel, et nautida rohkem seiklusi ja võite! Kõrvaklapid sisaldavad ka suure kvaliteediga geomeetrilise kujuga mikrofoni, millel on mürasummutuse funktsioon, et teie meeskond kuuleks teid selgelt. Lisage sellele stiilne kunstiline disain, mis paneb teid sõprade seas silma paistma!

Onikuma/K19-Camou-white/9

Fantastiline heli

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste draiveritega ja 50-millimeetrise täpsuse neodüümi magnetiga, et tagada suurepärane helikvaliteet. Kogege seiklusi kõrgemal tasemel ja võitke veelgi lihtsamalt - ükski sosin ei üllata teid enam. K19 pakub heli ja pildi täiuslikku sünkroniseerimist - teate, et mõnikord eraldavad teid võidust vaid murdosa sekunditest.

Onikuma/K19-Camou-white/2

Selged vestlused

Meeskonnaga suhtlemine on strateegia seadmisel väga oluline, aga ka sõprussuhete loomisel. K19 Camou mikrofoni mürasummutuse funktsioon tagab, et ümbritsevad helid ei sega teie mängimist. Lisaks salvestab see iga teie sõna suurepärases kvaliteedis - selge ja terav heli on vestluse alus.

Onikuma/K19-Camou-white/7

Ergonoomika ja mugavus

ONIKUMA K19 Camou on loodud kogenud mängijatele - mitme tunni mängimine, kus teie tegelase saatus on kaalul, on oluline teema. Seetõttu on kõrvaklappide peapael polsterdatud pehmete padjadega, mis on kaetud sõbraliku ökolehisega meeldiva tekstuuriga. Sama materjal katab ka padjad, mis asuvad vasakul ja paremal kõrvaklapil - need on samuti valmistatud kuju mäletavast vahtmaterjalist, et need sobiksid teie peaga ja oleksid mugavad isegi pärast mitme tunni mängimist.

Onikuma/K19-Camou-white/4

Stiilne disain ja vastupidavus

Lisage oma stiilile punkte ONIKUMA K19 Camouga! Futuristlik geomeetriline disain ja valged elemendid, mis on kaetud täpsete joonistega punaste elementidega, mitte ainult ei tõsta teie tuju oma stiiliga, vaid on ka lahe täiendus teie mängimise seadistusele! Veelgi enam, selle luksusliku välimuse taga on vastupidavad, tugevad materjalid - sealhulgas alumiiniumist peapael! - tänu millele võite olla kindel, et teie lemmik kõrvaklapid saadavad teid paljudes lahingutes!

Onikuma/K19-Camou-white/1

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofoniManuaalAdapter
BrändONIKUMA
mudelK19
VärvValge
Kõlari suurus40mm
Takistus32 Ω± 15%
Tundlikkus110 ± 3dB
Frekvents20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x2.7mm
Mikrofoni tundlikkus-36 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.