Gaming headphones ONIKUMA K9 Black

ONIKUMA
EAN: 6972470561050
Hind
29.10 €

ONIKUMA K9 Kassikõrvade Kõrvaklapid (Must)

Kas armastad mängida mänge ja suhelda sõpradega serverites? Või võib-olla naudid muusika kuulamist, kui jalutad linnas ja soovid silma paista? Võib-olla on sul lihtsalt nõrkus armsate asjade vastu, kuid roosa on sinu jaoks liiga palju? Igal juhul on ONIKUMA K9 kõrvaklapid fantastiline valik! Stiilse disaini, helendavate elementide ja eemaldatavate kassikõrvadega, need kõrvaklapid mitte ainult ei pane sind rahvast eristuma, vaid toovad ka lapsemeelse rõõmu sinu ellu. Varustatud suurepäraste kõlaritega, mis pakuvad realistlikku ja kvaliteetset heli, vastupidavast materjalist konstruktsiooniga ja mugavate padjanditega, ONIKUMA K9 kõrvaklapid on nii stiili kui kvaliteedi poolest parim valik!

Onikuma/K9-Black/2

Täielik Kontroll Sinu Kätes

ONIKUMA K9 kõrvaklapid võimaldavad sul heli vastavalt oma eelistustele kohandada. Sa saad vabalt reguleerida kõrgeid, madalaid ja keskmisi sagedusi, et süveneda veelgi sügavamale mängude või oma lemmik telesarjade maailma. Lisaks on kõrvaklapi kaablil mugav juhtpaneel, mis võimaldab sul hõlpsasti reguleerida helitugevust ja mikrofoniga sisse-välja lülitust.

Onikuma/K9-Black/7

Isikupärastamise Võimalused

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on loodud maksimaalse kandmismugavuse tagamiseks, isegi pikema kasutamise korral. Need sisaldavad hingavaid ökoliimipadjandeid, mis mitte ainult ei näe esteetiliselt meeldivad välja ja on kergesti puhastatavad, vaid omavad ka nahasõbralikku tekstuuri. Reguleeritava peapaelaga saad kohandada kõrvaklappide suurust vastavalt erinevatele vajadustele, rahuldades erinevate vanuste ja pea suurustega kasutajate soove. Mikrofon saab mugavalt peita kõrvaklapi korpusesse, et kasutada seda vastavalt vajadusele. Lisaks saab kaasasolevaid kassikõrvi hõlpsasti kinnitada ja eemaldada vastavalt oma eelistustele!

Onikuma/K9-Black/6

Enam kui Ainult Mängimiseks

ONIKUMA K9 kõrvaklapid ei ole mõeldud ainult mängimiseks; neid saab ühendada mitmesuguste seadmetega, sealhulgas Playstation, Xbox, Nintendo Switch, arvutite, tahvelarvutite ja telefonidega, et nimetada vaid mõned. Mini Jack ja USB sisendite toega pakuvad need kõrvaklapid erakordset paindlikkust, võimaldades sul mängida mänge, vaadata filme ja telesaateid, kuulata muusikat või suhelda sõpradega! Nautige ONIKUMA K9-ga!

Onikuma/K9-Black/3

Pakendi Sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapterKassikõrvad - 1 paar
Bränd ONIKUMA
Mudeli K9
Värv Must
Kõlari Suurus 50mm
Takistus 32 Ω± 15%
Tundlikkus116 ± 3dB
Sagedus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x5mm
Mikrofoni Tundlikkus-56 ± 3dB
Mikrofoni Takistus
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
319 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.