Gaming headphones ONIKUMA K9 Pink

ONIKUMA
Tootekood: K9PRGBUSB7.1
Hind
32.20 €

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid (roosa).

Kas armastad pastelseid toone, kasse ja soovid rahvast eristuda? Kas soovid koolist või tööst koju tulles välja näha nunnu või lihtsalt nautida armsat disaini? ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad suurepärast helikvaliteeti ja armsat esteetikat koos helendavate elementidega. Kaasasolevad kassikõrvad saab igal ajal kinnitada ja eemaldada, näiteks et kõrvaklapid võtaksid seljakotis vähem ruumi. K9 USB 7.1-l on 7-astmeline reguleeritav peapael ja mõlemat kõrvaklappi saab kallutada 15 kraadi, et need paremini kasutajale sobiksid. Omakorda pakuvad spetsiaalselt häälestatud, kvaliteetsed 50mm neodüümi akustilised draiverid suurepärast helikvaliteeti.

Onikuma/K9P/2

Kuula nii, nagu sulle meeldib

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklappidel on võimalus isikupärastada heli vastavalt oma eelistustele - saad häälestada kõiki toone nii, et heli, mis sulle kõige rohkem meeldib, oleks parim, ja virtuaalsesse maailma sukeldumine on veelgi lihtsam! Kõrvaklappide kaablile on paigaldatud juhtpaneel, millega saad mikrofonit sisse ja välja lülitada ning helitugevust reguleerida. Fantastiline helikvaliteet armsas roosas korpuses!

Onikuma/K9P/7

Kandmis mugavus

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid on varustatud kohandatava peapaela vahega, et need sobiksid erinevatele kasutajatele. Pehmete sponzidega polsterdatud vasak ja parem kõrvaklapid kallutavad 15 kraadi, et kasutamine oleks tundide kaupa mugav. Lihtne puhastada, kuid ka meeldiva öko-nahk tekstuuriga. Kõrvaklapid sobivad kõikidele vanuserühmadele. Lisaks saab kaasasolevaid kõrvasiseseid osi igal ajal eemaldada ja kinnitada!

Onikuma/K9P/8

Mängi, vaata filme ja palju muud

Kas otsid sensatsioonilist seadet, mis ei sobi mitte ainult mäng sessions, vaid on ka suurepärane kaaslane filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või vestlemiseks? ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid on just sinu jaoks loodud! USB-liidese abil, mis toetab heli, mikrofon ja valgustus, tagavad need kõrvaklapid erakordse mitmekesisuse, pakkudes rahulolu mänguhuvilistele, muusikaarmastajatele, filmihuvilistele, samuti neile, kes hindavad online suhtlemist sõpradega ja suurt meelelahutust!

Onikuma/K9P/1

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendKassikõrvad - 1 paar.
Bränd. ONIKUMA
mudel K9
Värv Roosa
Kõlari suurus 50mm
Takistus 32 Ω± 15%
Helitundlikkus116 ± 3dB
Frekventsus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x5mm
Mikrofoni tundlikkus-56 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.