Gaming headphones ONIKUMA K9 Pink RGB

ONIKUMA
Tootekood: K9PRGB3.5MM
Hind
28.35 €

Armsad kõrvaklapid kassikõrvadega.

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on armas roosa vidin kassikõrvadega, mis sobib ideaalselt neile, kes armastavad pastelseid toone, loomi, lõbusaid hetki, muusika kuulamist või mängimist! Kõrvaklapid on varustatud armsa ja ainulaadse disainiga, mis rõhutab kandja imelist isiksust. Kuid ONIKUMA K9 ei ole ainult välimusest - kõrvaklapid on varustatud suurepäraste kõlaritega, mis pakuvad selget ja kvaliteetset heli, et nii nende kandmine kui ka kasutamine oleks rõõm!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/2

Oled täielikult kontrolli all

ONIKUMA K9 kõrvaklapid võimaldavad sul isikupärastada heli vastavalt oma eelistustele - sul on võimalus reguleerida kõrgeid, madalaid ja keskmisi sagedusi, et sukelduda veelgi sügavamale mängu või oma lemmik telesarja maailma. Lisaks on kõrvaklappide kaablil paneel, mis võimaldab mugavalt reguleerida helitugevust ja mikrofon sisse ja välja lülitada. Fantastiline helikvaliteet armsas roosas korpuses!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/7

Isikupärastamise võimalused

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on loodud pakkuma maksimaalset kandmismugavust pikka aega. Hingavate padjanditega, mis on valmistatud ökoloogilisest nahast, näevad nad mitte ainult esteetiliselt meeldivad välja ja on kergesti puhastatavad, vaid pakuvad ka meeldivat nahasõbralikku tekstuuri. Tänu reguleeritavale peapaelale on võimalik kohandada kõrvaklappide suurust vastavalt erinevate vanuserühmade ja pea suurustega kasutajate vajadustele. Mikrofon saab libistada kõrvaklapi korpusesse ja välja tõmmata, andes sulle vabaduse suhelda teistega vastavalt oma vajadustele. Veelgi enam, saad kassikõrvad igal ajal ära võtta ja uuesti panna!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/6

Ei ole ainult mängimiseks

Kas otsid fantastilist vidinat, mis töötab mitte ainult PC, Nintendo Switch, Xbox või Playstation mängude jaoks, vaid sobib ka suurepäraselt filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks ja vestlemiseks? ONIKUMA K9 kõrvaklapid on just see, mida vajad! Mini Jack ja USB sisendite toega pakuvad need kõrvaklapid uskumatu paindlikkuse, tuues rõõmu nii kirglikele mängijatele, muusikaarmastajatele, filmihuvilistele kui ka neile, kes hindavad online vestlemist sõpradega ja lõbutsemist!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/3

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofoniga Käsiraamat Adapter
BrändONIKUMA
mudelK9
VärvRoosa
Kõlari suurus50mm
Takistus32 Ω± 15%
Tundlikkus116 ± 3dB
Sagedus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x5mm
Mikrofoni tundlikkus-56 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
158 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.