Gaming headphones ONIKUMA M180 pro

ONIKUMA
Tootekood: M180BPRO
Hind
16.40 €

ONIKUMA M180 Pro mänguripeadphones

Varustatud täpsete 50-millimeetriste neodüümi magnetite ja ringtransdutsoriga, pakuvad ONIKUMA M180 PRO kõrvaklapid tipptasemel heli, viies teid veelgi sügavamale virtuaalsetesse maailmadesse, et nautida oma järgmisi seiklusi ja võite! Uurige mugavamalt esitatud maailma pehmete sponžidega, millega kõrvaklapid on varustatud. 360-kraadine pöörlemine võimaldab teil tõhusalt suhelda oma meeskonnaga ning LED-taustvalgustus lisab teie seiklustele atmosfääri.

Onikuma/M180-PRO-headset/6

Kasutusmugavus

ONIKUMA M180 Pro on tõeline maiuspala edasijõudnud mängijatele - need mitme tunni sessioonid, mille jooksul teie tegelase saatus kujuneb, on olulised. Seetõttu saab kõrvaklappide peapaela vajadusel reguleerida ning mõlemal kõrvaklapil on pehmed sponžid, mis on kaetud kõrva meeldiva öko-nahaga. Mugavus on tipptasemel, isegi pärast mitmeid tunde virtuaalseid seiklusi.

Onikuma/M180-PRO-headset/4

Suurepärane heli

ONIKUMA M180 PRO kõrvaklapid on varustatud 50-millimeetriste draiveritega, ringdraiveriga ja 50-millimeetrise mega-täpsete neodüümi magnetitega, mis tagavad tõeliselt suurepärase helikvaliteedi. Nüüd saavad teie seiklused uue mõõtme ning võitude saavutamine on lihtsam kui kunagi varem - enam ei jää heli teid üllatama. Mis veelgi enam, M180 PRO pakub erakordset heli ja pildi sünkroniseerimist - lõpuks, me teame, et mõnikord sõltub võit sekundite murdosadest.

Onikuma/M180-PRO-headset/3

Universaalsus

Mängud, muusika või filmid - pole tähtis, millist sisu te oma ONIKUMA M180 Pro kõrvaklappidega kasutate, need töötavad suurepäraselt. Saate mängida Playstationi, Xboxi, Nintendo või PC mänge, aga ka kuulata muusikat või vaadata telesarju. Kõrvaklappidel on 3.5mm liides rahvusvahelises standardis (CTIA) ja USB liides LED-energia jaoks. Komplektis on adapter, millel on eraldi 3.5mm pistikud mikrofoni ja kõrvaklappide jaoks.

Onikuma/M180-PRO-headset/5

Komplekti sisu

Kõrvaklapid mikrofoni AdapterKõrvaklapid
BrändONIKUMA
mudelM180 PRO
VärvMust
Kõlari suurus50mm
Impedants32 Ω± 15%
Tundlikkus116 ± 3dB
Sagedus20Hz - 20KHz
Mikrofon6x5mm
Mikrofoni tundlikkus-56 ± 3dB
Mikrofoni impedants
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.