Gaming headphones ONIKUMA X15Pro

ONIKUMA
Tootekood: X15PRO
Hind
19.25 €

ONIKUMA X15Pro mängu kõrvaklapid

Sisene mängude maailma Onikuma X15 Pro kõrvaklappidega! Tugevate 50mm kõlaritega koged heli, mis paneb sind tundma tõelise mängu kangelasena. Ümberringi suunatud mikrofon võimaldab sul mugavalt suhelda teiste mängijatega ning ergonoomiline disain tagab sulle mugavuse, millest unistad pikkade mängude ajal. USB ja 3.5mm audio liideste abil on need ühilduvad erinevate seadmetega, andes sulle vabaduse valida oma heliallikas.

Onikuma/X15PRO-Pink/4

Sukeldu helisse

Onikuma kõrvaklapid on varustatud võimsate 50mm kõlaritega, mis pakuvad võrreldamatut helikvaliteeti. Tänu stereo ümbritsevale tehnoloogiale tunned end justkui oleksid sa tegevuse keskel. Alates nüüd kuulete kergesti lähenevate vaenlaste samme, tuule müha või laskehelisid uskumatult täpselt, andes sulle veelgi suurema eelise teiste mängijate ees.

Onikuma/X15PRO-Pink/3

Püsi teistega ühenduses

Nüüd saad vabalt suhelda oma meeskonnaga, tõhusalt koordineerida ja nautida suurepärast helikvaliteeti. Ümberringi suunatud mikrofon muudab sinu sõnumid selgeks ja arusaadavaks. Mikrofonitundlikkusega -38 ± 3dB jääb su hääl täpselt kinni, olgu sa siis oma meeskonnaga vestlemas või mängu voogedastamas.

Onikuma/X15PRO-Pink/2

Võrratu mugavus mängimise ajal

Onikuma X15 Pro on loodud tagama maksimaalset mänguelamust. Pehmete ja hingavate materjalidega kõrvaklapid ei väsita sind isegi pika mängimise ajal. Need sobivad ideaalselt sinu pea kujuga, tõhusalt isoleerides sind ümbritsevast ja pakkudes uskumatut kandmismugavust. Veelgi enam, dünaamiline LED-taustvalgus annab X15 Pro kõrvaklappidele ainulaadse mängu puudutuse.

Onikuma/X15PRO-Pink/1
TootjaONIKUMA
MudelX15 PRO
VärvRoosa
Transduserid50 mm
Impedants15 Ω± 15%
Tundlikkus102 ± 3dB
Frekvents20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0 x 1.5mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofoni impedants
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.