Gaming headphones ONIKUMA X15Pro Pink Cat's Ears

ONIKUMA
Tootekood: X15PROPWITHCATEAR
Hind
23.95 €

ONIKUMA X15 PRO kõrvaklapid kassikõrvadega

ONIKUMA X15 PRO kõrvaklapid on fantastiline valik neile, kes armastavad nunnusid vidinaid - roosa plastikust valmistatud ja eemaldatavate kassikõrvadega, teevad nad sõpradega veebikohtumistel tõelise sensatsiooni, kuid on ka suurepärane osa cosplay'st või äge lisa igapäevastes riietustes. Näita maailmale oma sisemist võlu ONIKUMA X15 PRO-ga!

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/1

Kõrgeima kvaliteediga heli

Kas armastad kuulata muusikat või vaadata filme, seriaale või anime suurepärase helikvaliteediga? ONIKUMA X15 PRO on kõrvaklapid, mis on varustatud 50mm kõlaritega - nende disainis on kasutatud grafiidi membraane, et saaksid kuulda iga sõna oma lemmiklauljast või K-drama tegelastest. Selge stereoheli kõrgeima kvaliteediga pakub sulle palju lõbu ja naudingut!

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/6

Teie mugavus on esmatähtis

Kõrvaklapid on loodud teie mugavust silmas pidades - saate neid kanda pikka aega ilma ebamugavust tundmata. ONIKUMA X15 PRO-l on hingavad padjad, mis on valmistatud ökoloogilisest nahast, mis mitte ainult ei näe kena välja ja on lihtne puhastada, vaid omab ka meeldivat nahasõbralikku tekstuuri. Reguleeritav peapael võimaldab teil kohandada kõrvaklappide suurust vastavalt erinevate vanuserühmade ja pea suuruste vajadustele. Mis veelgi enam, saate mitte ainult pöörata mikrofoni 360 kraadi, vaid ka eemaldada selle ja uuesti kinnitada, kui soovite kellegagi rääkida.

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/5

Naudi suurepärast kõnekvaliteeti

ONIKUMA X15 PRO kõrvaklappidel on mürasummutav mikrofon, mis muudab rääkimise, naermise ja salvestamise lihtsaks ja mugavaks, ning teie hääl on selge ja arusaadav. Kõrvaklappide külge ühendatud kaablil on paneel, millega saate reguleerida helitugevust, aga ka mikrofoni sisse ja välja lülitada.

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/1

Sära igas olukorras

ONIKUMA X15 PRO süttivad erinevates värvides, kui need on ühendatud seadmetega, millel on 3,5 mm Micro Jack või USB, nii et saate rõõmsalt mängida, samal ajal kui kuulate muusikat oma telefonist, mängite Nintendo Switchil, Xboxil, PC-l, Playstationil ja mujal! Kõrvaklappide ainulaadne disain rõhutab teie iseloomu ja isikupära linnas, voogedastamisel või sõpradega kohtumisel - näita, kes sa oled, ONIKUMA X15 PRO-ga juba täna. Kaasasolevad kassikõrvad lisavad igasse kohta, kuhu lähed, võlu ja ainulaadsust!

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/9

Mitmekesisus

Kas hindad vidinaid, kuid mängimine ei ole sinu lemmik? ONIKUMA X15Pro kõrvaklapid on seade, mis ei ole mõeldud ainult PC, Nintendo Switch, Xbox või Playstation mängimiseks, vaid võimaldab ka filme vaadata, muusikat kuulata ja kõnesid teha. Mini Jacki ja USB sisendite toe abil on need kõrvaklapid äärmiselt mitmekesised, pakkudes naudingut nii kirglikele mängijatele, muusika armastajatele, filmihuvilistele kui ka neile, kes armastavad sõpradega veebis vestelda!

/Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/2

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapterKassikõrvad - 1 paar.
BrändONIKUMA
mudelX15 PRO
VärvRoosa
Kõlari suurus50mm
Impedants15 Ω± 15%
Tundlikkus102 ± 3dB
Frekventsus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x1.5mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofoni impedants
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
114 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.