Gaming headphones ONIKUMA X25 White

ONIKUMA
Tootekood: X25W
Hind
19.65 €

ONIKUMA X25 kõrvaklapid.

Otsid stiilseid kõrvaklappe lahedate valgustusefektidega? Kas hindad mugavust ja kvaliteeti? Kas armastad mängida ja oma bändiga rääkida? ONIKUMA X25 kõrvaklapid on suurepärane valik sinu jaoks! Suurte kõrvaklappide, mis on vooderdatud mäluvaiguga, ja LED-valgusega mõlemas kõrvaklapis, mikrofonis ja peapaelal, ONIKUMA X25 parandab veelgi sinu mängukogemust! Tänu ergonoomilisele kujule ja nahasõbralikele materjalidele saad kõrvaklappe kasutada pikki tunde ilma ebamugavust tundmata! Ja mikrofon, mis on varustatud ümbritseva müra summutamisega, tagab, et sinu meeskond kuuleb sinu signaale veatult.

Onikuma/X25-White/7

Täielik mugavus

ONIKUMA X25 kõrvaklapid on loodud nii, et tunneksid end mugavalt isegi pika kasutamise ajal. Suured, mugavad kõrvaklapid on vooderdatud nahasõbraliku materjaliga, et vältida ärritust või ebamugavust. Mõlema kõrvaklapi sponžid on loodud kuju mäletava vahuga, et need sobiksid sulle veelgi paremini. Kõrvaklappidel on ka peapaela reguleerimise funktsioon, tänu millele istuvad need mugavalt sinu peas.

Onikuma/X25-White/1

Tunne lapsemeelset rõõmu

Valgusega kõrvaklappide kandmine annab sulle lapsemeelse rõõmu tunde - särades erinevates värvides, mis valgustavad pimedas ruumi, ONIKUMA X25 kõrvaklapid loovad sensatsioonilise efekti ja tõstavad tuju. Eristu ja näita oma meeskonnale hämmastavaid valgusefekte! Korralda õhtune pidu, kus kõik kannavad valgustavaid kõrvaklappe ja peavad pidu oma lemmik rütmide saatel!

Onikuma/X25-White/6

Imeline mängukogemus

Sa saad kohandada ONIKUMA X25 kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele - reguleeri kõrgeid, madalaid ja keskmisi sagedusi, et veelgi sügavamalt mängumaailma sukelduda. Kõrvaklappide kaablil on paneel, millega saad mugavalt reguleerida helitugevust ja samuti mikrofonit sisse ja välja lülitada (seda saab painutada erinevates suundades).

Onikuma/X25-White/4

Mitmekesisus

Kas armastad vidinaid, kuid ei ole mängude fänn? ONIKUMA X25 kõrvaklappe saab kasutada mitte ainult mängimiseks PC-s, Nintendo Switchis, PS Vitasse, Xboxis, Playstationis ja paljudes teistes, vaid ka filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või kõnede tegemiseks. Need kõrvaklapid toetavad Mini Jack ja USB sisendseadmeid, muutes need väga mitmekesiseks, ja nende kasutamine toob sulle rõõmu, olgu sa siis kirglik mängija, muusikasõber, filmihuviline või armastad sõpradega veebis suhelda!

Onikuma/X25-White/2

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapter
BrändONIKUMA
MudelX25
Kõlari suurus50mm
Takistus16 Ω± 15%
Tundlikkus115 ± 3dB
Sagedus20Hz - 20KHz
Mikrofon4.0X1.5mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
84 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.