Gaming headphones ONIKUMA X25 White

ONIKUMA
Tootekood: X32B
Hind
17.20 €

ONIKUMA X32 mänguri kõrvaklapid

ONIKUMA X32 on kõrvaklapid, mis võimaldavad sul täielikult sukelduda mängude maailma ja nautida suurepärast heli põnevate mängude ajal. 50mm kõlarid tagavad uskumatu heliklariteedi ning sisseehitatud mikrofon võimaldab sul mängu ajal oma meeskonnaga suhelda. Dünaamiline RGB taustvalgustus suurendab su sukeldumise taset ning lai ühilduvus tähendab, et saad neid kasutada paljude turul olevate populaarsete seadmetega.

Onikuma/X32-Black/2

Ükski heli ei jää tähelepanuta

Sukeldu virtuaalse mängu maailma ja kuule iga oma vastase sammu, keskkonna mürinat ja plahvatusi, justkui oleksid seal tõeliselt! Kõrvaklappidel on sisseehitatud võimsad 50mm kõlarid, mis garanteerivad sügava bassi ja selge heli. Nüüd kuuled iga helinüanssi, mis võimaldab sul mängu ajal veelgi kiiremini reageerida. Stereo ruumiline heli paneb sind tundma, nagu oleksid tegevuse keskmes!

Onikuma/X32-Black/4

Püsi teistega ühenduses

ONIKUMA X32 on varustatud ühesuunalise mikrofoniga, mis võimaldab sul vabalt suhelda oma meeskonna ja vastastega reaalajas. Helikvaliteet on nii hea, et su hääl kuuldub selgelt, muutes mängu ajal koordineerimise ja strateegiate planeerimise lihtsamaks. Veelgi enam, tänu paindlikule disainile saad selle asendit hõlpsasti kohandada vastavalt oma vajadustele.

Onikuma/X32-Black/5

Avasta uus mängu mõõde

Nüüd saad keskenduda mängimisele ilma ebamugavuse pärast muretsemata. Kõrvaklappide kerge disain, mis kaalub vaid 325 grammi, tähendab, et saad mängida tunde ilma väsimuseta. Pehmed kõrvaklapid istuvad tihedalt ümber kõrvade, summutades suurepäraselt välist helisid. Dünaamiline RGB taustvalgustus rõhutab veelgi nende mängu iseloomu.

Onikuma/X32-Black/7
TootjaOnikuma
mudelX32
VärvMust
Muundurid50 mm
Impedants20Ω ±15%
Tundlikkus100 dB±3 dB
Frekventsagedus20Hz-20kHz
MikrofonJah
Mikrofoni tundlikkus-38 dB±3 dB
TaustvalgustusJah, RGB
Kaal325 g
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
207 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.