Gaming headphones ONIKUMA X26 Black

ONIKUMA
Tootekood: X26B
Hind
19.85 €

Ideaalne mängijatele: ONIKUMA X26 kõrvaklapid

Kas oled kirglik mängija, kes otsib kõrvaklappe, mis tõstavad sinu mängukogemust? Kas soovid kõrvaklappe, mis sobivad sinu värvikireva seadistusega? Kas kvaliteet ja stiilne disain on sulle olulised? Täiuslik valik sinu jaoks on ONIKUMA X26 kõrvaklapid - must nagu öö, helendava ribaga, silmatorkava tootja logoga ja külgaktsentidega mõlemal kõrvaklapil, mis suurendavad sinu mängurõõmu! Varustatud mikrofoniga ja stereo ruumilise heliga, ONIKUMA X26 kõrvaklapid viivad sind veelgi sügavamale mängumaailma ja võimaldavad sul oma meeskonnaga internetis suhelda ilma katkestusteta! Tõsta oma mängu ONIKUMA kõrvaklappidega! 

Hoolime sinu mugavusest

ONIKUMA X26 kõrvaklapid on loodud pakkuma sulle mugavust isegi pikaajalise kasutamise ajal. Nende suured, mugavad kõrvapadjakesed on kaetud nahasõbraliku materjaliga, et vältida võimalikke ärritusi või ebamugavust. Öko-nahast padjakesed mõlemal kõrvaklapil on loodud ideaalselt kohanduma sinu pea kujuga. Lisaks on need kergesti puhastatavad. Kõrvaklapid on varustatud ka reguleeritava peapaelaga, tagades sobivuse erinevate vajaduste jaoks. 

Selged vestlused ja terav hääl

ONIKUMA X26 mudel on varustatud mürasummutava mikrofonitehnoloogiaga, mis on suunatud mugavuse ja kerguse tagamisele vestluste, naeru, sõpradega vestlemise ja selge ning arusaadava heli edastamise ajal. Sinu mugavuse huvides on vasakul kõrvaklapil mikrofonil lüliti ja helitugevuse reguleerimise nupp - kiire ja intuitiivne!

Suurepärane heli

ONIKUMA X26 pakub sügavat, selget ja rikast stereoheli, mis toob sinu kangelased ellu uue kvaliteediga! Filmide, telesaadete vaatamine või mängude mängimine muutub veelgi nauditavamaks. Kõrvaklapid kaaluvad vaid 356 grammi, tagades mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. 

Loo atmosfäär neoonvärvidega

Kas oled tüdinenud lihtsatest mustadest kõrvaklappidest? Hellita end ja naudi ONIKUMA X26 kõrvaklappe, mis säravad neoonvärvidega. Need näevad öösel veelgi paremad välja, kui tuled peegelduvad lähedal asuvatelt pindadelt, luues öise mängimise jaoks ainulaadse atmosfääri!

Sobivad igas olukorras

Kui hindad seadmeid, kuid mängimine ei ole sinu lemmiktegevus, siis ONIKUMA X26 kõrvaklapid on kindlasti sinu jaoks! Need on loodud mitte ainult arvutimängude, Nintendo Switchi, Xboxi või PlayStationi konsoolide jaoks, vaid võimaldavad sul ka filme vaadata, muusikat kuulata ja vestelda. Mini Jacki ja USB sisendite toe abil eristuvad need kõrvaklapid mitmekesisusega, tuues rõõmu kasutajatele, kellel on erinevad huvid, olgu need siis mänguhuvilised, filmihuvilised, muusikasõbrad või inimesed, kes naudivad sõpradega vestlemist internetis!

Pakendis on

KõrvaklapidKasutusjuhendAdapter

BrändONIKUMA
MudelX26
Kõlari suurus50mm
Impedants32 Ω± 15%
Tundlikkus102 ± 3dB
Frekventsus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x1.5mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofoni impedants
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
85 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.