Gaming headphones ONIKUMA X26 Pink

ONIKUMA
Tootekood: X26P
Hind
16.50 €

ONIKUMA X26 Kõrvaklapid (Roosa)

Kui hindate kvaliteeti ja stiilset disaini, siis ONIKUMA X26 kõrvaklapid on teie jaoks ideaalne valik. Roosa nagu suhkruvatt, sädelev peapael, tootja logo ja külgelemendid mõlemal kõrvaklapil - X26 toob teile veelgi rohkem rõõmu mängimise ajal. Saage täna stiilseks mängutüdrukuks! Varustatud mikrofoniga ja ruumilise stereoheliga, võimaldavad ONIKUMA X26 kõrvaklapid teil täielikult sukelduda mängumaailma ja osaleda sujuvates online meeskonnakõnedes.

Hoolitsedes Teie Mugavuse Eest

ONIKUMA X26 kõrvaklapid on loodud pakkuma mugavust isegi pikaajalise kasutamise korral. Nende avarad, mugavad kõrvapadjakesed on kaetud meeldiva puudutusega materjaliga, mis vähendab ärrituse ja ebamugavuse riski. Eco-nahast padjad mõlemal kõrvaklapil on ideaalselt kujundatud, et sobida teie peaga ja neid on lihtne puhtana hoida. Reguleeritav peapael võimaldab kohandatud sobivust erinevate vajaduste jaoks.

Selged Vestlused ja Puhtad Helid

ONIKUMA X26 mudel on varustatud müra vähendava mikrofoniga, mis tagab mugavuse vestluste, naeru ja online suhtluste ajal sõpradega, garanteerides selge ja puhta heli. Mugav lüliti vasakul kõrvaklapil võimaldab kiiret mikrofoniga sisse/välja lülitamist ning nupp võimaldab intuitiivset helitugevuse reguleerimist.

Mängi Nagu Laps

Need läikivad kõrvaklapid annavad teile lapsemeelse rõõmu tunde - värvide vaheldumine, mis valgustab ruumi pimedas, on ainulaadne efekt, mida ONIKUMA X26 kõrvaklapid pakuvad, mis mõjutab positiivselt tuju. Sära ja üllata oma meeskonda fantastiliste valgusefektidega! Korraldage lõbus õhtu, kus kõik kannavad helendavaid kõrvaklappe ja naudivad oma lemmikmuusikat!

Suurepärane Helikvaliteet

ONIKUMA X26 pakub sügavat, selget ja rikast ruumilist heli, mis võimaldab teil kuulda oma kangelasi uuel, sensatsioonilisel viisil. Kaaludes vaid 356 grammi, pakuvad kõrvaklapid mugavust isegi pikkade sessioonide ajal.

Mitmekesisus

Kui armastate vidinaid, kuid mängud ei ole teie vanasõnaline "teetass", siis ONIKUMA X26 kõrvaklapid on loodud just teile. Need ei paista silma mitte ainult arvutimängudes või Nintendo Switch, Xbox või Playstation konsoolides, vaid pakuvad ka kõrget helikvaliteeti filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks ja vestlemiseks. Mini Jack ja USB sisendite toega, eristuvad need kõrvaklapid oma mitmekesisusega, tuues rõõmu kasutajatele, kellel on erinevad huvid - olgu need mänguhuvilised, filmihuvilised, muusikasõbrad või inimesed, kes naudivad online vestlusi sõpradega!

BrändONIKUMA
MudelX26
Kõlarite Suurus50mm
Impedants32 Ω± 15%
Tundlikkus102 ± 3dB
Frekventsus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x1.5mm
Mikrofoni Tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofoni Impedants
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
187 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.