Genesis

Genesis Cobalt 330 4-ühes RGB mängurikomplekt: klaviatuur, hiir, kõrvaklapid ja matt

Tootekood:
NCG-1469
  • Ühendused: 2 x 3.5 mm minijack; USB
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must; Punane; Anthracite
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
29.90 €

Professionaalne Cobalt 330 RGB mängurikomplekt
Miks raisata aega individuaalsete mänguritarvikute valimisele, kui saad need kõik ühes komplektis? Cobalt 330 RGB on ideaalne kombopakk mängijatele, kes alustavad oma seiklust virtuaalse meelelahutusega ja vajavad kindlat klaviatuuri, hiirt, kõrvaklappe ja alust.

See on lihtsalt kombo
Mida peaks healt membraanklaviatuurilt mängijate jaoks leiduma? Loomulikult anti-ghosting funktsioon. Cobalt 330 RGB-l on võimalik samaaegselt vajutada kuni 19 klahvi kombinatsiooni, kas vastane suudaks sellise surmava kombinatsiooni vastu panna? Lisaks on olemas 12 multimeediumklahvi, mis hõlbustavad mängude või filmide kasutamist.

Kõik mängija mugavuseks
See pole mängijate jaoks mugavuste lõpp, klaviatuuril on ka spetsiaalne käetugi, millele paljud tähelepanu pööravad. Lisaks on olemas kokkuklapitavad jalad, mis võimaldavad seadme kõrgust reguleerida, samuti RGB taustavalgustus mitme valgustusrežiimiga. Lõppude lõpuks, miks klava ei võiks lahe välja näha?

Eelkõige kvaliteet
Mängijad kaebavad kõige sagedamini komplektidega kaasas olevate hiirte üle. Cobalt 330 RGB puhul pole nõrka lüli: hiirele on varustatud täpne optiline sensor, mis võimaldab tundlikkust seada ühele neljast tasemest, kuni 6400 DPI-ni. Ja kas eelarve, nõrgal hiirel oleks arenenud tarkvara profiilide ja makrode salvestamise võimalusega?

Tugev haare
Cobalt 330 RGB Hiir pole lihtsalt mingi eelarvehiir, mis laguneb paari päeva pärast. Seadmel on vastupidavad lülitid kuni 10 miljoni klikini. Tugev ehitus pole kõik, sest seadme ergonoomiline kuju muudab hiire käes mugavaks, mis muudab selle täiuslikuks arvutis veedetud pikaks tundideks.

Nad kõlavad suurepäraselt
Cobalt 330 RGB kõrvaklapid uhkeldavad suurte 50 mm muunduritega suurepärase heli ja suurte kõrvakuppudega, mis võimaldavad helidel levida. Paindlikule sangale paigutatud tundlik mikrofon on ideaalne meeskonna rääkimiseks mängu ajal, aga ka veebikõnedeks. Kaasasolev eemaldatav mikrofonisammas vähendab taustamüra, mis parandab oluliselt kõnede kvaliteeti.

Miks peavalu vaja on?
Üks olulisemaid omadusi headel kõrvaklappidel on nende kasutusmugavus. Lõppude lõpuks ei pane keegi omaenda vabast tahtest peavalu tekitavat varustust pähe. Cobalt 330 RGB kõrvaklappidel on peapaela all pehme nahast padi ja äärmiselt pehmed kõrvaklapid, mida täidab mäluga vahu. Paljude tundide kasutamine on nüüd nauding.

Täpsuse garantii
Cobalt 330 RGB tipphetkeks on hiirematt, tänu millele saab hiir täielikult näidata täpse sensori eeliseid. Libisemisvastane põhi tagab omakorda korraliku haarde, nii et isegi äkiliste liikumiste korral ei libise matt laualt. Matti ainulaadne mängumustriline disain rõõmustab paljusid mängijaid.

Tehnilised andmed

Ühendused2 x 3.5 mm minijack; USB
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.8; 2 m
MudelCOMBO set 4in1 cobalt 330
VärvusMust; Punane; Anthracite
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
3 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
53 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
3 tk
Tartu Lõunakeskus
3 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.