GravaStar Sirius P5 TWS Earbuds Defense Armor V2

GravaStar
Tootekood: GRAVASTARP5_ARMORV
Hind
97.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Gravastar Sirius P5 TWS traadita kõrvaklapid (hall)

Kogege revolutsiooni helikategoorias. Gravastar Sirius P5 TWS traadita kõrvaklapid on varustatud ainulaadse kyberpunk disainiga - vahetage julgelt laadimiskarbi välimust ja katsetage erinevaid stiile. Dünaamilised 12 mm draiverid pakuvad kristallselget heli ja sügavat bassi. Bluetooth 5.2 ja aptX koodekiga saate nautida stabiilset ühendust ja suurepärast helikvaliteeti. Mängurežiim on kindlasti hinnatud mänguhuviliste seas, ning mürasummutustehnoloogiaga mikrofonid võimaldavad teil teha telefonikõnesid igal pool. Pikk tööaeg (kuni 40 tundi laadimiskarbiga) ja IPX4 veekindlus võimaldavad teil nautida oma lemmiklaule igas olukorras.

Nauditav heli

Gravastar Sirius P5 kõrvaklapid kasutavad dünaamilisi 12 mm draivereid erakordse helikvaliteedi jaoks. Valmistuge detailiderikka heli järele, mis on rikastatud sügava ja võimsa bassiga. Seade pakub unustamatut kogemust olenemata teie eelistatud muusikastiilist - alates rockist kuni popi ja klassikani. aptX koodeki tugi muudab helikvaliteedi võrreldavaks salvestusstuudio omaga.

Midagi mänguritele

Mängurežiim vähendab latentsusaega vaid 48 ms, tagades heli ja pildi täpse sünkroniseerimise. See tagab, et iga tegevus mängus reprodutseeritakse helis koheselt, muutes vastaste üle eelise saamise lihtsamaks. Kui mäng on läbi, saate hõlpsasti lülituda muusikarežiimile ja nautida tippkvaliteediga heli!

Moonutusteta vestlused

Integreeritud mürasummutustehnoloogiaga mikrofonid muudavad iga sõna selgelt kuuldavaks, isegi mürarikkas keskkonnas. Kasutades Gravastar Sirius P5 kõrvaklappe, saate vabalt teha telefonikõnesid või videokonverentse.

Stabiilne Bluetooth 5.2 ühendus

Sirius P5 on varustatud Qualcomm 4036 kiibistiku ja Bluetooth 5.2 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse traadita ühenduse. Kuni 10 meetri ulatus seadme juurest võimaldab teil liikuda vabalt ilma signaali kaotamata.

Kogu päev oma lemmik rütmides

Üks laadimine võimaldab teil kuulata muusikat kuni 8 tundi. Laadimiskarp võimaldab seda aega pikendada kuni 40 tunnini. Gravastar Sirius P5-ga saate teele minna ilma muretsemata, et kõrvaklapid tühjaks saavad kõige vähem sobival hetkel.

IPX4 veekindlus

IPX4 standardile vastav veekindlus ja higi tõrjumine võimaldavad Gravastar kõrvaklappide kasutamist isegi intensiivsete treeningute või vihmaste päevade ajal. Te ei pea muretsema, et niiskus kahjustab teie kõrvaklappe - Sirius P5 on valmis igasugusteks tingimusteks!

TootjaGravastar
mudelSirius P5
MuunduridDünaamiline, 12mm
Heli koodekidaptX
Bluetooth versioon5.2
Ulatuskuni 10 meetrit
TööaegKuni 8 tundi ühe laadimisega / kuni 40 tundi laadimiskarbiga
Latentsusaeg48 ms mängurežiimis
VeekindlusIPX4
Värvhall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.