Logitech

LOGITECH H650e Mono Headset USB

Tootekood:
981-000514
  • Ühendused: USB 2.0
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Hall; Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
36.90 €

VÄLJAKIRJUTATUD KÕLAKLAADID HÄIRILISELE PROFESSIONAALIDELE

Müüjad, klienditeenindajad ja muud ärimehed, kes on terve päeva valves, hindavad Logitech H650e mugavust ja disaini. Nii välimuselt kui ka tehnoloogialt peen H650e pakub selget heli selliste funktsioonidega nagu akustiline kajasummutus ja mürasummutav noomimikrofon. Tehakse kõik selleks, et teie kõned oleksid võimalikult produktiivsed ja mugavad.

PROFESSIONAALNE KÕARKlap

Tähelepanu detailidele on see, mis Logitech H650e peakomplekti eristab. See on ideaalne inimestele, kes hindavad selliseid disainielemente nagu intuitiivsed helitugevuse regulaatorid ja ere LED-indikaator, mis annab teistele teada, et te telefoni kasutate. Valige ühe või kahe kõlari jaoks vastavalt H650e Mono või H650e Stereo.

ETTEVÕTETE AUDIO

Peakomplektis H650e on ühendatud funktsionaalsus ja stiil. See on professionaalne peakomplekt, millel on digitaalne signaalitöötlus, akustiline kajasummutus, lairibaheli, dünaamiline ekvalaiser ja mürasummutav mikrofon. Müüjad ja klienditeeninduse spetsialistid saavad helistada ja kõnesid vastu võtta täiesti selgelt.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB 2.0
ÜhenduvusJuhtmega
MudelH650e Mono
VärvusHall; Must
StiilKõrvapealne

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
3 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.