Logitech

LOGITECH H650e Stereo Headset USB

Tootekood:
981-000519
  • Ühendused: 1 x USB
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must; Hõbe
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
64.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

AINULAADNE KÕRVARAKPARAAT HÄINATUD PROFESSIONAALIDELE

Olenemata sellest, kas olete müügi- ja klienditeeninduse professionaal või ärimees, kes terve päeva telefoniga suhtleb, teile meeldib Logitech H650e peakomplekti mugavus ja disain. Nii disaini kui ka tehnoloogia poolest keerukas peakomplekt H650e pakub selget heli koos akustilise kajasummutuse ja mürasummutava mikrofoniga. Kõik selleks, et teie vestlused oleksid võimalikult produktiivsed ja mugavad.

PROFESSIONAALNE KÕARKlap

Tähelepanu detailidele on see, mis Logitech H650e peakomplekti eristab. See sobib ideaalselt neile, kes soovivad isikupärastatud disainifunktsioone, nagu intuitiivsed sisemised juhtnupud helitugevuse reguleerimiseks ja ere LED-tuli, mis annaks teistele teada, et telefonis kasutad. Valige ühe või kahe kõlariga H650e Mono või H650e Stereo versioon.

KORPORAATNE AUDIO

Peakomplektis H650e on ühendatud funktsionaalsus ja stiil. See on professionaalne peakomplekt, millel on digitaalne signaalitöötlus, akustiline kajasummutus, lairibaheli, dünaamiline EQ ja mürasummutav mikrofon. See võimaldab müügi- ja klienditeenindajatel helistada ja kõnesid vastu võtta täiesti selgelt.

LOODUD ETTEVÕTETE KASUTAMISEKS

Juhtivate konverentsitarkvara tarnijate sertifikaadid tagavad sujuva integreerimise selliste rakendustega nagu Skype for Business ja Cisco Jabber. Lame, sasipuntravaba kaabel ühendub hõlpsasti kasutatava Plug-and-Play tehnoloogia abil Maci või PC USB-porti.

HELI

Poomi tagaküljel olev LED-indikaator hoiatab teie taga viibijaid visuaalselt teie vestlusest, vältides kõne ajal tahtmatut sekkumist.

AKUSTILINE KAJA JA MÜRA VÄHENDAMINE

Akustilise kajasummutuse ja mürasummutava mikrofoniga on H650e optimeeritud kuulma ja olema kuulda isegi mürarikkas töökohas.

INTELLIKTNE JUHTIMISE ASUKOHT

Juhtige oma vestlust vastamis-/lõpetamisnuppude, helitugevuse ja vaigistuse nuppudega. Helitugevuse suurendamise nupp on strateegiliselt paigutatud ülejäänutest kõrgemale, pakkudes teie sõrmeotstele viitepunkti ja võimaldades teil kõnedele vastata ilma oma pilku töölt ära võtmata.

KUULAGE OHUTULT

Logitechi helikaitsetehnoloogia kaitseb üle 115 dBA helide eest, et tagada erakordne hääle- ja muusikamugavus; vastavalt standardile EN60950-1.

HÄÄLELE JA MUUSIKALE OPTIMINEERITUD

Dünaamiline ekvalaiser lülitub automaatselt hääle- ja muusikarežiimide vahel, et pakkuda kõrgeimat helikvaliteeti, mis on kohandatud teie kuulatule.


Tehnilised andmed

Ühendused1 x USB
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus2.1 m
VahedussagedusMicrophone: 100 Hz - 10 KHZ, Speakers: 50 Hz - 10 kHz
MudelH650E
VärvusMust; Hõbe
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.