Headphones 1MORE, Penta driver P50 (black)

1more
Tootekood: EH904BLACK
Hind
154.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE Penta driver P50 Juhtmega Kõrvaklapid (Must)

Koge veelgi rohkem naudingut oma lemmiklugude kuulamisest 1MORE Penta driver P50 kõrvaklappidega. Need kõrvaklapid on varustatud 5 hübriidjuhtmega, mille on häälestanud helitehnik Luca Bignardi. Saavutatud kõrgekvaliteediline heli on sertifitseeritud Hi-Res Audio poolt. Lisaks on kõrvaklappidel kerge ja ergonoomiline disain, mis võimaldab nautida kõrgekvaliteedilist heli pikema aja jooksul. Need tulevad ka eemaldatava MMCX kaabliga.

1MORE/EH904-Black/3

Innovatiivsed Juhtmed

7mm DLC dünaamiline juhtme pakub dünaamilist bassi, mis toob esile erakordselt selge ja realistliku heli. Samal ajal töötlevad 4 spetsiaalset plaadi juhtmeid ultra-kõrgeid sagedusi, laiendades helivalikut kuni uskumatult elutruu 40 kHz.

1MORE/EH904-Black/8

Hi-Res Kvaliteet

1MORE Penta driver P50 kõrvaklapid on saanud Hi-Res Audio sertifikaadi, mis kinnitab nende võimet taastada kõige peenemaid muusikalisi detaile ületamatu täpsusega. Nende poolt toodetud heli on täpselt häälestatud inseneri Luca Bignardi poolt, et pakkuda kaasahaaravat helikogemust, säilitades samal ajal tonaalse sügavuse kogu sagedusvahemikus.

1MORE/EH904-Black/9

Edasiarendatud Disain

Unikaalne kahemagnetiline konstruktsioon parandab magnetvälja kvaliteeti, võimaldades detailsema ja täpsema heli taastamist. See tagab, et 1MORE Penta driver P50 kõrvaklapid pakuvad uskumatut heliselgust, rikastades iga muusikakogemust. Lisaks lisab klassikaline must ja kuldne kombinatsioon elegantsi, täiustades peaaegu iga stiili.

1MORE/EH904-Black/7

Lisahüved

1MORE Penta driver P50 kõrvaklapid on loodud optimaalset kasutaja mugavust silmas pidades. Ergonoomiliselt kaarduvad düüsid (45°) ja pehmed, eelvormitud kõrva konksud pakuvad stabiilsust ja mugavust isegi pikaajalise kasutamise korral.

1MORE/EH904-Black/5

Mugav Juhtimine

MEMS mikrofon võimaldab sujuvat suhtlemist telefonikõnede ajal. Samal ajal võimaldavad 3 praktilist nuppu vahetada muusika ja kõnede vahel. Lisaks võimaldab kuldne MMCX pistik lihtsat eemaldamist ja pakub ületamatut paindlikkust ja mugavust. See võimaldab teil kiiresti kohandada kõrvaklappe oma vajadustele ja kasutada erinevat tüüpi kaableid. Pakendis on ka Hi-Res USB-C kuni 3.5mm adapter.

1MORE/EH904-Black/6

Pakendis:

1MORE Penta driver P50 Juhtmega KõrvaklapidKaabelUSB-C kuni 3.5mm AdapterSeitsme paari vahetatavaid kõrvatopse (XS, S, S, M, L, L, XL)KandekarpKasutusjuhend
Tootja1MORE
mudelEH904
Sagedusvahemik20 - 40 000 Hz
Impedants32 Ω
Tundlikkus105 dB
Nominaalne Võimsus5 mW
MEMS MikrofonikontrollJah
PistikKuldne 3.5mm pistik
Kaal21 g
Kaabli Pikkus1.25 m
Kaabli MaterjalHõbedaga kaetud OFC Juhe
VärvMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.