Headphones 1MORE SonoFlow, ANC (blue)

1more
Tootekood: HC905-BLUE
Hind
78.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE SonoFlow kõrvaklapid

Kogege, kui fantastiliselt võivad kõlada teie lemmiklood. SonoFlow kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 40 mm kõlaritega, mis garanteerivad kristallselge heli. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad mugavalt rääkida ning Bluetooth 5.0 tagab kiire ühenduse teie seadmega. Need kasutavad ka innovatiivset QuietMax müratõrjetehnoloogiat, mis usaldusväärselt elimineerib taustamüra. Eraldi rakendus pakub 12 EQ seadet ning nende tööaeg on kuni 70 tundi. Kokkupandav ja ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse isegi tundide kaupa muusika kuulamisel.

1MORE/HC905-Blue/4

Koge oma lemmiklaule uuesti

SonoFlow kõrvaklapid üllatavad teid suurepärase helikvaliteediga. Tänu 40 mm dünaamilistele kõlaritele, millel on DLC komposiitdiaphragma, saate nautida rikkalikult detailset ja teravat heli ning sügavat, võimsat bassi. Need on saanud ka Hi-Res Audio sertifikaadi, mis kinnitab, et kõrvaklapid pakuvad teile erakordset muusikakogemust.

1MORE/HC905-Blue/3

Sukeldu helidesse

Nüüd ei saa miski teid takistada kuulamast oma lemmikmeloodiaid. Kõrvaklapid kasutavad 1MORE patenteeritud QuietMax müratõrjetehnoloogiat, mis usaldusväärselt vähendab taustamüra kuni 40 dB. Kuulake muusikat vabalt, olgu see siis jalutades pargis või rahvarohkes metroos! Soovite jääda kontaktis ümbritsevaga? Kasutage läbipaistvuse režiimi, mis võimaldab teil kuulata oma lemmikloendeid, näiteks õhtuste jooksutreeningute ajal.

1MORE/HC905-Blue/8

Juhtmevabad ja juhtmega

Unustage piirangud! SonoFlow mudel töötab nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Innovatiivne Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab kiire, usaldusväärse ja stabiilse signaali edastamise kuni 10 meetri kaugusele. Mis veelgi parem, saate kõrvaklappe siduda kahe seadmega samal ajal! Samuti on teil kasutada 3,5 mm audiojuhe, et saaksite hõlpsasti ühendada kõrvaklapid näiteks oma arvutiga.

1MORE/HC905-Blue/9

Kuni 70 tundi tööaega

Te ei pea enam muretsema, et kõrvaklapid tühjenevad siis, kui te seda kõige vähem ootaksite. Vastupidav 720 mAh aku pakub kuni 70 tundi, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 50 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, nii et pärast vaid 5-minutilist laadimist saate muusikat mängida veel 5 tundi. USB-C kaabel, mille leiate komplektist, muudab teie energia taastamise lihtsaks.

1MORE/HC905-Blue/6

Selged vestlused igal pool

Rääkige telefoniga katkematult, isegi äärmiselt lärmakates kohtades. Sisseehitatud mikrofonid koos AI algoritmiga, mis on ühendatud müratõrjetehnoloogiaga, salvestavad täpselt teie häält, samal ajal taustamüra summutades. Seetõttu kuuleb teie vestluspartner iga teie sõna kergesti.

1MORE/HC905-Blue/1

Mugav kasutamine

Saate kõrvaklappe mugavalt juhtida sisseehitatud nuppude abil. Nende abil saate muu hulgas hallata sissetulevaid kõnesid, aktiveerida häälassistendi, reguleerida helitugevust või vahetada lugusid. Samuti on olemas spetsiaalne 1MORE Music rakendus, mis võimaldab teil valida 12 EQ seadistuse vahel. Leiate hõlpsasti sobiva EQ seadistuse, et teie lemmiklood kõlaksid veelgi paremini - olgu need siis rock, klassikaline või elektrooniline muusika.

1MORE/HC905-Blue/2

Ergonoomiline disain

SonoFlow kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Need on varustatud pehmete proteiinist nahast kõrvaklappidega, mis sobivad ideaalselt teie kõrvadele, põhjustamata ebamugavat survet. Te ei pea ka muretsema, et tunneksite end ebamugavalt pikaajalise kasutamise ajal. Reguleeritav peapael võimaldab teil kõrvaklappe oma vajadustele vastavaks kohandada. Need eristuvad ka kokkupandava ja äärmiselt kerge disainiga - kaaluvad vaid 250 g, mis mõjutab lisaks mugavust. Leiate ka praktilise kandekoti, et hõlbustada ladustamist ja transportimist.

1MORE/HC905-Blue/10

Komplektis

kõrvaklapid, kotike, USB-C laadimiskaabel, audiojuhe (2.5mm kuni 3.5mm)
Tootja1MORE
mudelHC905
VärvSinine
Bluetoothi versioon5.0
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
KoodekidLDAC / AAC / SBC
Muundurid40 mm
Impedants32Ω
Aku maht720 mAh
Laadimise liidesUSB-C
Laadimisaeg80 minutit
Tööaeg50 H (kui ANC on sisse lülitatud) 70 H (kui ANC on välja lülitatud)
Sisend5V / 1.1A
Kaal250 g
Mõõtmed170 x 192 x 82 mm
Rakendus1MORE Music App
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
127 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.