Headphones 1MORE SonoFlow, ANC (blue)

1more
Tootekood: HC905-SILVER
Hind
78.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE SonoFlow kõrvaklapid

Kogege, kui fantastiliselt võivad kõlada teie lemmiklood. SonoFlow kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 40 mm draiveritega, mis tagavad kristallselge heli. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad mugavalt rääkida ning Bluetooth 5.0 vastutab kiire ühenduse eest teie seadmega. Need kasutavad ka uuenduslikku QuietMax mürasummutustehnoloogiat, mis usaldusväärselt kõrvaldab taustamüra. Eraldi rakendus pakub 12 EQ seadistust ning nende tööaeg on kuni 70 tundi. Kokkupandav ja ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse isegi tundide kaupa muusika kuulamisel.

1MORE/HC905-Silver/4

Kogege oma lemmiklaule uuesti

SonoFlow kõrvaklapid üllatavad teid suurepärase helikvaliteediga. Tänu 40 mm dünaamilistele draiveritele, millel on DLC komposiitdiaphragma, saate nautida rikkalikult detailselt ja selgelt kõlavat heli ning sügavat, võimsat bassi. Need on saanud ka Hi-Res Audio sertifikaadi, mis kinnitab, et kõrvaklapid pakuvad teile erakordset muusikakogemust.

1MORE/HC905-Silver/3

Immerse yourself in the sounds

Nüüd ei saa miski teid takistada teie lemmikmeloodiate kuulamisel. Kõrvaklapid kasutavad 1MORE patendeeritud QuietMax mürasummutustehnoloogiat, mis usaldusväärselt vähendab taustamüra kuni 40 dB. Kuulake muusikat vabalt, olgu te siis jalutamas pargis või sõites ülerahvastatud metroos! Soovite olla kontaktis ümbritsevaga? Kasutage läbipaistvuse režiimi, mis võimaldab teil kuulata oma lemmikloendeid, näiteks õhtuse jooksutreeningu ajal.

1MORE/HC905-Silver/8

Juhtmevabad ja juhtmega

Unustage piirangud! SonoFlow mudel töötab nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Uuenduslik Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab kiire, usaldusväärse ja stabiilse signaali edastamise kuni 10 meetri kaugusele. Veelgi enam, saate kõrvaklapid siduda kahe seadmega korraga! Samuti on teil kasutada 3,5 mm audiojuhe, nii et saate hõlpsasti ühendada kõrvaklapid näiteks oma arvutiga.

1MORE/HC905-Silver/9

Kuni 70 tundi tööaega

Te ei pea enam muretsema, et kõrvaklapid tühjenevad siis, kui te seda kõige vähem ootaksite. Vastupidav 720 mAh aku tagab kuni 70 tundi tööaega, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 50 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, nii et pärast vaid 5-minutilist laadimist saate muusikat mängida veel 5 tundi. USB-C kaabel, mille leiate komplektist, muudab teie energia taastamise lihtsaks.

1MORE/HC905-Silver/6

Selged vestlused igal pool

Rääkige telefoniga katkestusteta, isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas. Sisseehitatud mikrofonid koos AI algoritmiga, mis on ühendatud mürasummutustehnoloogiaga, salvestavad täpselt teie häält, samal ajal kui taustamüra summutatakse. Selle tulemusena kuuleb teie vestluspartner kergesti iga teie sõna.

1MORE/HC905-Silver/1

Lihtne kasutamine

Saate mugavalt juhtida kõrvaklappe sisseehitatud nuppudega. Nende abil saate muu hulgas hallata sissetulevaid kõnesid, aktiveerida hääleassistent, reguleerida helitugevust või vahetada lugusid. Samuti on olemas spetsiaalne 1MORE Music rakendus, mis võimaldab teil valida 12 EQ seadistuse vahel. Saate hõlpsasti leida õige EQ seadistuse, et teie lemmiklood kõlaksid veelgi paremini - olgu need rock, klassikaline või elektrooniline muusika.

1MORE/HC905-Silver/2

Ergonoomiline disain

SonoFlow kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Neil on pehmed proteiin nahast kõrvaklapid, mis sobivad ideaalselt teie kõrvadele, põhjustamata ebamugavat survet. Te ei pea muretsema ka pikaajalise kasutamise ajal ebamugavuse pärast. Reguleeritav peapael võimaldab teil kõrvaklappe oma vajadustele kohandada. Need eristuvad ka kokkupandava ja äärmiselt kerge disaini poolest - nende kaal on vaid 250 g, mis mõjutab lisaks mugavust. Leiate ka praktilise kandekoti, mis lihtsustab ladustamist ja transportimist.

1MORE/HC905-Silver/10

Komplektis

kõrvaklapid kott USB-C laadimiskaabel audiojuhe (2.5mm kuni 3.5mm)
Tootja 1MORE
mudel HC905
Värv Hõbe
Bluetoothi versioon 5.0
Ulatus Kuni 10 m
Bluetoothi protokollid HFP / A2DP / AVRCP
Koodekid LDAC / AAC / SBC
Muundurid 40 mm
Impedants 32Ω
Aku maht 720 mAh
Laadimisliides USB-C
Laadimisaeg 80 minutit
Tööaeg 50 H (kui ANC on sisse lülitatud) 70 H (kui ANC on välja lülitatud)
Sisend 5V / 1.1A
Kaal 250 g
Mõõtmed 170 x 192 x 82 mm
Rakendus 1MORE Music App
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
64 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.