1MORE SonoFlow Pro HQ51 Wireless Headphones, ANC (blue)

1more
Tootekood: HQ51BLUE
Hind
72.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE SonoFlow Pro HQ51 juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (sinine).

Fookus oma lemmikmuusikale. 1MORE SonoFlow Pro juhtmevabad kõrvaklapid kasutavad ANC tehnoloogiat, mis vähendab müra 42 dB võrra. Veelgi enam, 40-millimeetrised dünaamilised draiverid pakuvad kvaliteetset Hi-Res heli. AI intelligentne mürasummutamine võimaldab sul vabalt telefoniga rääkida. Samuti saad heliseade kohandada 12 EQ eelseadetega, mis on saadaval 1MORE Music rakenduses.

Hi-Res sertifitseeritud heli

Nautige kaotusteta signaali edastamist 1MORE SonoFlow Pro abil. Kõrvaklapid pakuvad HiFi heli ja kasutavad LDAC koodekit, mis toob edastuskiiruseni kuni 990 kbps - 3 korda kiiremini kui AAC ja SBC koodekid. Veelgi enam, 40 mm dünaamilised draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi, pakkudes suurepäraselt tasakaalustatud kõrgeid ja madalaid helisid. Samuti vastutab sagedusala kuni 40 Hz laia resolutsiooniga heli eest.

Ergonoomiline disain

Kasutage kõrvaklappe pikka aega ilma ebamugavustundeta. Ülimalt kerge (246 g) disain koos pehmete kõrvaklappidega tagab mugavuse. Veelgi enam, saate reguleerida peapaela pikkust ja kõrvaklappide asendit, et maksimeerida SonoFlow Pro kohandatavust.

Hübriidmüra summutamine

Kõrvaklapid kasutavad QuietMaxi täiustatud kaheastmelist hübriidmüra summutamise algoritmi, mis summutab väliseid helisid 42 dB võrra. Samuti saate valida 3 saadaval olevat kõrvaklappide režiimi. Müra summutamine töötab hästi mürarikkas keskkonnas, nagu lennujaam, samas kui Läbipaistvus võimaldab teil olla kontaktis ümbritsevaga. Tavaline režiim on kasulik kohtades, kus on vähem müra, näiteks raamatukogus või kodus.

Kuni 100 h mänguaega

Kõrvaklapid töötavad umbes 100 h ühe laadimisega, kui ANC funktsioon on välja lülitatud, või 65 h, kui see on sisse lülitatud. Veelgi enam, 5-minutiline laadimine võimaldab umbes 10 h mänguaega, ja täislaadimine kestab umbes 80 minutit. Samuti saate kasutada kõrvaklappe juhtmega, ühendades need ühilduva seadmega kaasasoleva 3.5mm audiojuhtmega.

Mugav telefonikõnede pidamine

Rääkige oma lähedastega vabalt, muretsemata taustamüra pärast. SonoFlow Pro kasutab kvaliteetset mikrofonit ja AI algoritmi, mis automaatselt elimineerib müra, kui teie hääl tuvastatakse. Seetõttu võite olla kindel, et teie helistaja kuuleb teid selgelt.

Komplektis

kõrvaklapid

kott

USB laadimiskaabel

3.5mm audiojuhe

kasutusjuhend

Tootja1MORE
MudelSonoFlow Pro HQ51
Värvsinine
Transdutsori diameeter40 mm
Bluetooth5.4
Bluetoothi ulatus10 m
Töötamise aeg100 h (ilma ANC), 65 h (ANC-ga)
Laadimise aeg80 min
Aku maht720 mAh
HelikoodekidLDAC, AAC, SBC, aptX
Bluetoothi protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Impedants32 Ω
Müra vähendamine42 dB
Sagedusala2.400 GHz - 2.4835 GHz
ÜhilduvusiOS, Android
Rakendus1MORE Music
Mõõtmed170 x 192 x 82 mm
Kaal246 g
Sisendpinge5V/1.1A
Võimsus20 mW
Töötamise temperatuur0°C - 45°C
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.