Kõrvaklapid LE400W, juhtmevabad, kõrvasisesed, (koos laadimis dockiga)

Lindy
EAN: 4002888731942
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Stiil: Earbud
Hind
51.65 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Suure jõudlusega kõrvasisene heli – kuulake muusikat ja filme sügava bassi, suurepäraste detailide ja tasakaalustatud helitaustaga.
Optimaalne sobivus, stiil ja mugavus – LE400W on ehitatud nii, et see sobiks suurepäraselt, kõlab suurepäraselt ja näeb hea välja, kasutades minimalistlikku disaini, silikoonist ja mäluvahust kõrvaklappe ning stiilset tiiba, mis kinnitatakse kõrva sisse.
Sujuv juhtimine – Hääleabi, helitugevust ja mitmesuguseid muid funktsioone saab hõlpsalt juhtida kummagi kõrvaklapi lihtsate puudutustega.
Tõeline traadita ühenduvus – Bluetooth 5.0 tugi koos samaaegse edastusega tagab täiesti juhtmevaba ühenduse.
Kiire ja kauakestev laadimine – LE400W võib pakkuda umbes 4 tundi taasesitust või kuni 16 tundi koos kaasasoleva laadimisümbrisega.
Lindy garantii – meie 2-aastane garantii on teie meelerahu tagamiseks.
 
Lindy kõrvasisesed kõrvaklapid LE400W on revolutsiooniline täiendus meie helivalikusse ning oluline uus ese õppimiseks, lõõgastumiseks ja treenimiseks. Tänu tundlike mugavate kõrvaklappide abil hämmastavale helikvaliteetile on LE400W teie igapäevaste kuulamiskogemuste jaoks parim valik.
 
Silmapaistev helijõudlus.
 
Suure jõudlusega 6 mm draiveritega LE400W pakub erakordset helikvaliteeti rikkaliku bassi ja selge tasakaalustatud helitaustaga. LE400W sobib ideaalselt kasutamiseks mis tahes muusika- ja videosisuga, olgu siis jõusaalis, kontoris või edasi-tagasi sõites.
 
Tõeliselt juhtmevaba disain.
 
LE400W on täiesti juhtmevaba, Bluetooth 5.0 ühendusega. Vältige traadiga ühendusega seotud probleeme, olgu selleks siis võimalikud õnnetused jõusaalis või kaablite kõikumine jooksmisel. LE400W on heliühenduvuse järgmine samm. Samaaegne edastamine võimaldab vajadusel nii stereo- kui ka monoesitust.
 
Stiilne. Mugav. Turvaline.
 
Kerge ja turvaline disain tagab mugavuse isegi pikema aja jooksul, mis sobib suurepäraselt nendeks hetkedeks, kui olete filmis või õpingutega süvenenud. Valikuga silikoonist või mäluvahust otstega LE400W on loodud nii, et mitte ainult kõlab ja näeb hea välja, vaid sobib ideaalselt.
 
Sujuv ja lihtne puutetundlik juhtimine.
 
LE400W-l on sujuvad puutetundlikud juhtnupud. Taasesituse, helitugevuse ja hääleabilisi saab hõlpsasti hallata mitmesuguste lihtsate puudutustega. Sisu peatamiseks ja esitamiseks saab kasutada ühte puudutust, järgmise loo juurde hüppamiseks topeltpuudutamist või eelmisele loole naasmiseks kolme puudutust. Pika vajutusega reguleeritakse helitugevust olenevalt kasutatavast kõrvaklapist, samas kui lühike vajutus võib avada ühendatud seadmete hääleassistendi, et tagada täielik juhtmevaba kogemus.
 
Kauakestev heli
 
LE400W suudab pakkuda kuni 4 tundi heli taasesitust, kuid muusika ei pea katkema, kuna neid saab hõlpsasti laadida ja salvestada turvaliselt magnetiseeritud laadimisümbrises kuni 12 lisatunniseks taasesituseks.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Vahedussagedus20 – 20000Hz
MudelLE400W
StiilEarbud
Takistus16
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.