Kõrvaklapid LH900XW, juhtmevabad, mikrofoniga (koos kaasaskantava kotiga)

Lindy
EAN: 4002888732031
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
110.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Rikkalikud Bluetooth-kõrvaklapid, millel on hübriidmürasummutus, heli läbiv ja automaatse peatamise tehnoloogia
Suurepärane helikvaliteet 40 mm neodüümdraiverite ja aptX HD toega
Lihtne ja sujuv töö automaatse peatamisega, mis tagab järjepideva kuulamise ja heliedastuse, olles vajadusel ümbritsevast vastuvõtlik
Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühendus ja kuni 15 tundi kauakestvat aku kasutusaega
2-aastane garantii
 
LH900XW on esmaklassiline, lipulaev Lindy kõrvaklappide perekonnas. Suurepärase helikvaliteedi, hübriidse mürasummutuse ja USB C laadimisega pakub LH900XW laia valikut funktsioone erakordseks kuulamiseks. Sügav bass, kristallselge selgus ja sädelevad kõrged toonid pakuvad võrratut esmaklassilist helikvaliteeti muusikas, filmides ja mängudes.
 
Hübriidmürasummutusega LH900XW kasutab müra tuvastavaid mikrofone, mis on paigutatud väliselt kõrvaklappidele (Feedforward) ja kõlarijuhi komplekti (tagasiside). See kombineeritud tehnoloogia tagab tõeliselt privaatse ja intiimse kuulamise, summutades kuni 95% ümbritsevat müra.
 
Kõrvaklappide eemaldamisel peatavad diskreetselt paiknevad andurid heli taasesituse ja jätkavad kandmist, tagades, et köitevast podcastist, laulust või videost ei jää midagi puudu.
 
Heli läbipääsurežiimid võimaldavad kasutajal müra summutamise režiimis ühe nupuvajutusega hõlpsasti välist müra sisse lasta. Olulist teavet, olulisi teadaandeid või läheduses toimuvat vestlust saab hõlpsasti kuulda ilma seadet LH900XW eemaldamata.
 
Kuni 15 -tunnine laetav aku tagab heli pideva taasesituse juhtmevaba kuulamisseansi jaoks, samal ajal kui kaasasolev 3,5 mm helikaabel tagab heli esitamise veelgi kauem. C -tüüpi USB -laadimine pakub paindlikku lahendust pööratava C -tüüpi kaabli hõlpsaks ühendamiseks olenemata kaabli sisestamise viisist. Mugavuse tagamiseks saab LH900XW laadimisolekut jälgida tänu integreeritud aku monitorile või ühilduvate iOS -seadmete ekraanile.
 
Pehmed proteiininahast kõrvaklapid ja kergesti reguleeritav peapael tagavad optimaalse istuvuse ja mugavuse isegi pikema aja jooksul.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.