Oneodio A71D wired headphones (black)

OneOdio
Tootekood: A71D
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
25.60 €

Oneodio A71D kaabelkõrvaklapid (must)

Kas töötate eemalt? Kas vestlete sõpradega pikka aega veebis? Või meeldib teile sukelduda hea mängu maailma? Ükskõik, mis teie tegevus on, OneOdio A71D kõrvaklapid pakuvad teile parimat kuulamiskogemust. Eemaldatav omnidirektsiooniline mikrofon vähendab tõhusalt taustamüra, nii et teie vestluskaaslased kuulevad selgelt kõike, mida neile ütlete. Kõrvaklapid töötavad enamikus mänguplatvormides ning toetavad tuntud tootjate konsoole nagu PS, Nintendo Switch, XBox jne. Toode on varustatud kokkuklapitava disaini ja viimistlusega, nii et saate nautida pikaajalist mugavust.

Fantastiline heli

Oneodio A71D kõrvaklapid garanteerivad suurepärase kvaliteediga heli. 40-millimeetrised draiverid tagavad täpse reprodutseerimise ning lai sagedusala võimaldab teil kuulda kristallselgeid kõrgusi ja sügavat bassi. Nautige muusikalisi detaile ja laske end veelgi rohkem oma lemmikmängu sukelduda!

Disain, mis väärib tähelepanu

Nüüd on kõrvaklappide kasutamine veelgi mugavam! Oneodio A71D eristuvad oma kokkuklapitava disaini poolest, nii et saate kõrvaklapid hõlpsasti hoiustada, kui te neid ei vaja. Veelgi enam, saate neid hõlpsasti oma vajadustele kohandada reguleeritava peapaela abil ning kõrvaklappide pööratavus võimaldab teil avada oma kõrva, ilma et peaksite kõrvaklappe peast eemaldama. Ülimalt pehmed viimistlused peapaelal ja kõrvaklappidel pakuvad teile täielikku mugavust isegi pikaajalise kasutamise ajal.

Mikrofoniga või ilma?

Kõrvaklapid on varustatud eemaldatava mikrofoniga, mis võimaldab teil mugavalt häälkõnesid teha. Mikrofon on omnidirektsiooniline, mis tähendab, et see kogub ümbritsevat heli ringikujuliselt. Vastuvõetud signaal kõlab väga loomulikult, nii et teie vestluskaaslased kuulevad selgelt kõike, mida neile ütlete. Nautige kvaliteetseid vestlusi või eemaldage mikrofon, kui te seda ei vaja!

Laialdane ühilduvus

Toode töötab laia valiku seadmetega ning tänu 3,5 mm mini jack pistikule saate selle ühendada peaaegu iga seadmega. Kõrvaklapid on ühilduvad enamikus mänguplatvormides ja töötavad suurepäraselt PS, Nintendo või XBoxiga. Nautige täiuslikku sukeldumist igas mängus!

Komplektis:

Oneodio A71D kõrvaklapid koos sisseehitatud helikaabliga x 1Eemaldatav mikrofon x 1Pikenduskaabel "Y" x 1Kasutusjuhend x 1

 

TootjaOneOdio
mudelA71D
Muundurid40 mm
Sagedusala20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni tüüpEemaldatav, omnidirektsiooniline
Pistiku tüüpMini jack 3.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.