Oneodio Fusion A70 Wireless Headphones (blue)

OneOdio
Tootekood: FUSIONA70SKYBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
50.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (sinine)

Kas otsite professionaalset seadmeid, mis teeniks ka teie igapäevaseid vajadusi? OneOdio A70 kõrvaklapid on seade, mida olete otsinud! Need sobivad võrdselt DJ-dele ja igapäevasteks kõrvaklappideks. Saate neid ühendada erinevate seadmetega, nagu telefonid, tahvelarvutid, kõlarid või elektrilised kitarrid. Kas soovite vabaneda sassis juhtmetest? See probleem kaob juhtmevaba ühenduse abil. Veelgi enam, spetsiaalne disain muudab nende kasutamise väga mugavaks.

Mitmekesised ühendamisvõimalused

Saate OneOdio kõrvaklappe ühendada just nii, nagu soovite. Üks kaabel 3,5 mm kuni 6,35 mm otsikuga annab teile võimaluse ühendada võrdselt telefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, aga ka elektriliste kitarride või mikseritega. Veelgi enam, spetsiaalne tehnoloogia võimaldab kahel inimesel kuulata sama muusikat samaaegselt erinevates seadmetes. Kas soovite loobuda sassis kaablitest? Bluetooth 5.2 tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab teil mugavalt juhtmevabalt ühendada.

Pikaajaline tööaeg

Kas soovite nautida kõrvaklappide tööd piiramatu ajaga? Valige juhtmega ühendus, kasutades spetsiaalset kaablit, mille leiate komplektist. Kuid kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida pikka tööaega, kuni 50 tundi. Nii pikk tööaeg on tingitud 950 mAh Li-ion akust. See muudab seadme ideaalseks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka professionaalse DJ tööks.

Kõrge kvaliteet

Kas soovite nautida suurepärast heli, olenemata sellest, millist ühendusviisi valite? OneOdio A70 kõrvaklapid võivad seda garanteerida! Veelgi enam, te ei pea muretsema kaabli kogemata välja tõmbamise pärast, kuna saate selle kõrvaklappidesse lukustada keerates. Mugav seadme juhtimine võimaldab teil kasutada külgedel olevaid nuppe. Kõrvaklapid on varustatud ka mürasummutustehnoloogiaga, nii et kõik teie telefonikõned on alati arusaadavad.

Kasutusmugavus

Kui otsite mugavat seadet, valige A70 kõrvaklapid. Peapael on reguleeritav, et saaksite selle oma pea suurusele sobivaks seadistada. Veelgi enam, kõrvaklapid ise saavad pöörata 90 kraadi. Parema ladustamise ja transportimise jaoks on kõrvaklapid kokkuklapitavad ning komplektis on kaas. Saate OneOdio seadmeid kanda mitmeid tunde, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on need mugavad kanda.

Komplektis:

A70 kõrvaklapid6.35mm kuni 3.5mm kaabel x 13.5mm audio kaabel x 1USB laadimiskaabelKasutusjuhendKott

 

TootjaOneOdio
mudelA70
ÜhenduvusAudio kaabel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkkLi-ion, 950 mAh
VärvSinine

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
46 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.